Natural, Confortabil, Frumos

Combinație de expertiză proprie și abilități profesionale

Detalii despre Chirurgia oculara a DR Levy

Natural, confortabil, frumos

Combinație de expertiză proprie și abilități profesionale Metode chirurgicale ale DR LEVY Chirurgie oculară

Chirurgia pleoapelor, Metodele chirurgicale
ale d-lui Dr. Levy

Chirurgie personalizată de la diagnostic până la operație

Atunci când are loc o procedură chirurgicală oculară, este necesar un diagnostic specific pentru diferite aspecte ale zonei de tratament, cum ar fi forma ochilor, grosimea pleoapelor și dacă există probleme funcționale atunci când închideți și deschideți ochii. Scopul principal al consultării noastre detaliate este de a vă oferi informațiile și încrederea de care aveți nevoie pentru a ne permite să realizăm și să vă oferim un plan de intervenție chirurgicală personalizat.

Chirurgie oculară, Metode chirurgicale ale DR LEVY 
Chirurgie personalizată de la diagnostic până la operație
Atunci când are loc o procedură chirurgicală oculară, este necesar un diagnostic specific pentru diferite aspecte ale zonei de tratament, cum ar fi forma ochilor, grosimea pleoapelor și dacă există probleme funcționale atunci când închideți și deschideți ochii. Scopul principal al consultării noastre detaliate este de a vă oferi informațiile și încrederea de care aveți nevoie pentru a ne permite să creăm și să vă oferim un plan de intervenție chirurgicală personalizat.
Sistem de tratament pentru chirurgia oculară button

Chirurgia oculara
Dr Levy
o face corect 

Totul despre chirurgia ochilor

Rezultatul final pe care DR Levy îl urmărește este:
① O formă cât mai naturală a ochilor fără cicatrici chirurgicale
② Fără probleme funcționale ale ochilor
③ Rezultate care se potrivesc cu aspectul pacientului.
La DR. Levy, avem metode detaliate, abilități, cunoștințe și proceduri chirurgicale pentru a face ochii să pară mai frumoși.

 • 01

  Blefaroplastia dublă
 • 02

  Corectarea Ptozei
 • 03

  Liftingul Sptâncenelor
 • 04

  Cantoplastia
 • 05

  Repoziționarea Pungilor transconjunctivale de sub Ochi
Chirurgie oculară, DR LEVY o face bine
Totul despre chirurgia ochilor

Rezultatul final pe care DR Levy îl urmărește este:

① O formă mai naturală a ochilor fără cicatrici chirurgicale

② Fără probleme funcționale ale ochilor

③ Rezultate care se potrivesc cu aspectul pacientului
La DR. Levy, avem metode detaliate, abilități, cunoștințe și proceduri chirurgicale pentru a face ochii să pară mai frumoși.

 • 01

  Blefaroplastia dublă
 • 02

  Corectarea Ptozei
 • 03

  Liftingul Sprâncenelor
 • 04

  Cantoplastia
 • 05

  Repoziționarea pungilor transconjunctivale de sub ochi

Chirurgie oculară:
DR LEVY este Specializat

O clinică specializată pentru chirurgie non-incizională a ochilor

La DR Levy, suntem încrezători și ne mândrim cu procedurile prin care facem o intervenție chirurgicală non-incizională a pleoapelor. Prin expertiza și experiența noastră am dezvoltat tehnici de corectare cât mai simple și cât mai eficiente posibil, fără a face o incizie pe piele.

Chirurgia oculara: DR LEVY este atent la detalii

Motivul pentru care insistăm

Este mai bine ca pacientul să rămână treaz și să nu aibă sedare puternică pentru a obține cele mai bune rezultate după anumite proceduri chirurgicale oculare. Acest lucru permite un progres mai sigur și rezultate finale mai bune. Insistăm pe anestezia nesedată și continuăm să studiem și să folosim diferite metode de administrare a anesteziei pentru a minimiza durerea în timpul intervenției chirurgicale. Mulți dintre pacienții noștri ne-au oferit feedback că au avut o operație făcută foarte confortabil fără inducerea de somn prin sedare.

Chirurgia pleoapelor, Dr. Levy își ascultă
Pacienții

Motivele Dr. Levy pentru conferințe regulate

Dr Levy participă la conferințe regulate de două ori pe lună pentru a obține în continuare informații și cunoștințe cu privire la nivelul ridicat al standardelor procedurilor chirurgicale.

Echipa de chirurgi, medici, asistenți medicali și consultanți a Dr Levy comunică în mod regulat despre problemele și nevoile pacienților, procedurile chirurgicale, disconfortul postoperator, urmărirea îngrijirii speciale și recuperarea pacienților noștri. Nu am neglijat niciodată procesul de îngrijire a pacienților sau expertiza și cunoștințele noastre profesionale de peste 18 ani și din această cauză, suntem mândri și încrezători în obținerea unor noi succese în expertiza noastră și continuăm să fim lideri în domeniul chirurgiei plastice.

Chirurgia pleoapelor, Dr. Levy își ascultă
pacienții

Motivele Dr. Levy pentru conferințe regulate
Dr. Levy participă la conferințe regulate de două ori pe lună pentru a obține în continuare informații și cunoștințe cu privire la nivelul ridicat al standardelor procedurilor chirurgicale. Echipa de chirurgi, medici, asistenți medicali și consultanți a lui Dr. LEVY comunică în mod regulat despre problemele și nevoile pacientului nostru, procedurile chirurgicale, disconfortul postoperator, urmărirea îngrijirii speciale și recuperarea pacienților noștri. Nu am neglijat niciodată procesul de îngrijire a pacienților noștri sau expertiza și cunoștințele noastre profesionale de peste 18 ani și, din această cauză, suntem mândri și încrezători în obținerea unor noi succese în expertiza noastră și continuăm să fim lideri în domeniul chirurgiei plastice.

Blefaropalstie Dublă

Blefaroplastia dublă este o intervenție chirurgicală rapidă și fără dureri, iar rezultatele sunt atât estetice cât și medicale în unele cazuri.

Epicantoplastie

Cunoscuta din punct de vedere medical ca epicantoplastia mediala sau laterala , este un tip de chirurgie ce are ca scop prelungirea partilor interioare ale ochiului.

Disclaimer: Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic.
Detalii Suplimentare
• plata poate fi efectuată numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iți dorești o procedură estetică pe care nu o găsești pe site-ul nostru? contactează-ne, ca să afli dacă există posibilitatea de a face procedura în cadrul clinicilor noastre
• ne poți contacta și pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poți contacta telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 18:00
Programează-te la Consult

  Contactează-ne
  Vrei să vii la o consultație la Dr. Levy Medical Center? Contactează-ne chiar acum, la una din locațiile cele mai apropiate de tine. Consultația este 250 lei și vei primi de la început, toate informațiile necesare și un plan de tratament, dacă vrei să faci aceasta procedură la noi. Suntem alături de tine și îți vom oferi toate detaliile necesare. Poți avea încredere și poți conta în totalitate pe experiența specialiștilor noștri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu să te simți în siguranță și să înțelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, după cele mai moderne tehnici și proceduri medicale.
  Dr. Levy Bucuresti
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Ion Slatineanu 6, sec. 1
  Dr. Levy Timisoara
  Tel: 0753 820 740
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130
  Dr. Levy Tel Aviv
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: HaHashmonaim 117
  Consultațiile preoperatorii costă 250 lei
  Posibilitate de plată în rate de la 6 luni la 5 ani
  În cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație
  GDPR
  Copyright @ 2023 Dr. LEVY Medical Center all right reserved

  Dr. Levy – cel mai bun medic estetician din România