Satisfacție care vindecă inima frântă

Chirurgie mamară de revizie
 

Analiza sistematică și corectarea rezultatelor nesatisfăcătoare
Satisfacție care vindecă inima frântă

Chirurgie mamară de revizie

Analiza sistematică și corectarea rezultatelor nesatisfăcătoare
O procedură complicată cu multe de luat în considerare

Spre deosebire de alte intervenții chirurgicale plastice care îmbunătățesc zone mici și specifice, chirurgia de îmbunătățire a sânilor acoperă o zonă mai mare și prin urmare, vine cu o schimbare mai mare a țesuturilor corpului. Acest lucru face ca orice intervenție chirurgicală de revizuire a sânilor să fie mult mai descurajantă pentru un pacient nevoit să parcurgă din nou întregul proces. Prin urmare, în operația mamară de revizie, este important să fie suficient de experimentat chirurgul și să faciliteze pacientului procesul printr-un diagnostic mai amănunțit și o planificare precisă. Momentul potrivit pentru intervenția chirurgicală de revizuire este în termen de 6-12 luni de la operația inițială, după ce țesuturile mamare s-au poziționat suficient și trebuie asigurată și o îngrijire ulterioară eficientă pentru a permite pacientului să se recupereze psihologic după anxietate sau pierderea încrederii.

chirurgie mamara de revizie

Revizuirea chirurgiei mamare: puncte cheie

Grad de revizuire adecvat pentru a minimiza stresul

Fără grabă către o operație de revizuire

Îngrijire adecvată care tratează și mintea

Pentru a preveni recurențele și a planifica o revizuire adecvată, chirurgul trebuie să aibă suficientă experiență.

Momentul potrivit pentru o intervenție chirurgicală de revizuire este în termen de 6-12 luni de la operația inițială, după ce țesuturile mamare s-au instalat suficient. * Dacă au apărut complicații severe, poate fi necesară o revizuire mai rapidă.
Este necesară o îngrijire ulterioară stabilă pentru a trata daunele psihologice cauzate de operația anterioară (cauzate de cicatrici, durere).
O procedură complicată,  cu multe de luat în considerare
Spre deosebire de alte intervenții chirurgicale plastice care îmbunătățesc zone mici și specifice, chirurgia de îmbunătățire a sânilor acoperă o zonă mai mare și, prin urmare, vine cu o schimbare mai mare a țesuturilor corpului. Acest lucru face ca orice intervenție chirurgicală de revizuire a sânilor să fie mult mai descurajantă – pentru un pacient nevoit să parcurgă din nou întregul proces. Prin urmare, în operația mamară de revizie, este important să fie suficient de experimentat chirurgul și să faciliteze procesul pentru pacient: printr-un diagnostic mai amănunțit și o planificare precisă. Momentul potrivit pentru intervenția chirurgicală de revizuire este în termen de 6-12 luni de la operația inițială, după ce țesuturile mamare s-au poziționat suficient și trebuie asigurată și o îngrijire ulterioară eficientă, pentru a permite pacientului să se recupereze psihologic după anxietate sau pierderea încrederii.
chirurgie mamara de revizie
Multe motive pentru o revizuire: prioritatea este identificarea precisă a cauzei

Există multe motive pentru care un pacient caută o revizie a intervenției chirurgicale la sân – complicații, nemulțumire, schimbare de opinii etc. – și primul pas al revizuirii intervenției chirurgicale a sânului este identificarea corectă a motivului pentru care pacientul solicită intervenția chirurgicală de revizuire și care este cauza.

Dr. Levy are echipamente, cum ar fi endoscop full-HD, ultrasunete de înaltă rezoluție și aparatură performantă,
cu ajutorul cărora poate examina mai precis sânii.

Mai mult, echipa noastră de specialiști în chirurgia sânilor are acces la diferite metode de îmbunătățire pentru fiecare tip de intervenție chirurgicală de revizie.
Acest lucru ne permite să oferim intervenții chirurgicale mai precise și satisfăcătoare.

Experiență și abilități extinse ale
echipei de chirurgie a sânilor
Examinare mai detaliată a sânilor
prin echipamente profesionale
Multe motive pentru o revizuire: prioritatea este identificarea precisă a cauzei
Există multe motive pentru care un pacient caută o revizie a intervenției chirurgicale la sân – complicații, nemulțumire, schimbare de opinii etc. —și primul pas al revizuirii intervenției chirurgicale a sânului este identificarea corectă a motivului pentru care pacientul solicită intervenția chirurgicală de revizuire și care este cauza.
Dr. Levy are echipamente, cum ar fi endoscop full-HD, ultrasunete de înaltă rezoluție și Mammotome, care pot examina mai precis sânii.
Mai mult, echipa noastră de specialiști în chirurgia sânilor are acces la diferite metode de îmbunătățire pentru fiecare tip de intervenție chirurgicală de revizie. Acest lucru ne permite să oferim intervenții chirurgicale mai precise și satisfăcătoare.
Experiență și abilități extinse ale echipei de chirurgie a sânilor
Examinare mai detaliată a sânilor prin echipamente profesionale

Oricare ar fi motivul pentru care dvs. doriți o intervenție chirurgicală de revizie, Dr. Levy selectează metoda adecvată

lifting sâni lăsați - rezultate extraordinare

Chirurgie de revizie din cauza contracturii capsulare

Contractura capsulară apare atunci când corpul nostru încapsulează implantul cu epiteliu. O contractură ușoară, obișnuită nu este o mare problemă, dar dacă epiteliul se întărește și devine sever, textura este nenaturală și poate provoca deformarea implantului sau durerea. În astfel de cazuri,

Îndepărtarea implantului existent, împreună cu epiteliul
Înlocuirea implantului cu unul care are suprafață de prevenire a contracturii capsulare

Îngrijire ulterioară sistematică care previne contractura capsulară

Chirurgie de revizie din cauza asimetriei

Adesea asimetria sânilor este cauzată de examinarea imprecisă a gradului de dezvoltare corporală a pacientului sau de introducerea implantului după un calcul incorect. Puțină asimetrie este naturală la om: pentru o intervenție chirurgicală precisă a sânilor, este important să se identifice și să se calculeze cu exactitate gradul de asimetrie și să se selecteze dimensiunea ideală a implantului. Mai mult, o intervenție chirurgicală de revizuire din cauza asimetriei are multe de luat în considerare – nu numai dimensiunile sânilor, ci și poziționarea lor și asimetria formei.  Prin urmare, o revizuire nu se oprește pur și simplu la redimensionarea implanturilor. Îmbunătățirea trebuie făcută luând în considerare locația implantului, grosimea mușchiului pectoral și multe alte elemente cu un ochi profesionist.

Îndepărtarea implantului existent, împreună cu epiteliul
Înlocuirea implantului cu unul care are suprafață de prevenire a contracturii capsulare

Îngrijire ulterioară sistematică care previne contractura capsulară

Chirurgie de revizie din cauza deteriorării implantului

În cazuri normale, rareori apar leziuni ale implantului. Cu toate acestea, uneori, în circumstanțe excepționale (de exemplu, accidente) sau dacă se utilizează un implant vechi, implantul se poate deteriora și poate necesita o intervenție chirurgicală de revizuire. Când se întâmplă acest lucru, este important să îndepărtați cu atenție implantul și conținutul acestuia, în funcție de tipul de implant utilizat, și să înlocuiți implantul deteriorat cu unul care prezintă un risc mai mic de a fi deteriorat, prevenind recurențele.

Îndepărtarea implantului, împreună cu materialul interior eliminat
Înlocuirea implantului cu un model mai nou, cu un risc mai mic de deteriorare
lifting sâni lăsați - rezultate extraordinare

Chirurgie de revizie din cauza nemulțumirii în formă sau dimensiune

Nemulțumirea legată de forma sânului apare adesea atunci când se utilizează un implant greșit. Pentru a preveni acest lucru, chirurgul trebuie să aibă o bună înțelegere a diferitelor implanturi și să poată propune un implant cu o formă și dimensiuni care să fie mai potrivite pentru tipul individual de corp al pacientului. Forma ideală a sânului este o curbă moale care crește în volum spre capătul inferior, iar implanturile mai noi care se modifică în mod natural în funcție de gravitație, la fel ca sânii naturali, permit intervenții chirurgicale de revizuire mai satisfăcătoare.
Consultare suficientă pentru a identifica forma dorită
Selectarea implantului care se potrivește tipului de corp al pacientului

Chirurgie de revizie din cauza nemulțumirii legate de textură

În mărirea sânilor, textura depinde în mare măsură de implantul în sine. Prin urmare, este important ca pacientul să examineze în prealabil coeziunea și elasticitatea implantelor, iar chirurgul ar trebui să ia în considerare mușchii pectorali ai pacientului, nivelul de grăsime și piele și alte lucruri astfel încât să selecteze un implant care să ofere o textură mai naturală.

Consultare amănunțită pentru a revizui textura implantului
Selectarea implantului cu o textură ideală luând în considerare starea mușchilor pectorali și a țesutului adipos etc.

DR Levy plus B Lite înseamnă o intervenție chirurgicală de revizuire mai satisfăcătoare

În mărirea sânilor, funcționalitatea implantului este la fel de importantă ca și abilitățile chirurgului. Chiar dacă operația în sine se desfășoară cu o vastă experiență și abilități în chirurgia sânilor, dacă implantul nu funcționează conform intenției, rezultatele vor fi dezamăgitoare.

Acesta este motivul pentru care DR Levy a ales implanturile B-Lite pentru operațiile noastre de revizuire.

Motiva este un brand relativ nou de implant mamar care abordează problemele metodelor existente de mărire a sânilor. Suprafața sa cu „textură mătăsoasă” reduce posibilitatea contracturii capsulare la aproape zero, iar durabilitatea este aprobată de FDA și ISO. Mai mult, își schimbă forma ușor în funcție de mișcarea dvs., creând rezultate mai naturale și mai satisfăcătoare. Dr. Levy oferă o revizuire individualizată și satisfăcătoare a operației mamare cu Motiva: implanturi cu elasticitate ridicată, care au diferite dimensiuni.

intrebari despre implanturile mamare

B-Lite: alegerea corectă pentru revizuirea chirurgiei sânilor

Siguranță confirmată prin tehnologia brevetată BlueSeal

Durabilitate aprobată de FDA și ISO

Schimbarea naturală a formei în funcție de mișcare

Suprafata texturata matasoasa care previne contractura capsulara

DR Levy plus Motiva înseamnă o intervenție chirurgicală de revizuire mai satisfăcătoare
În mărirea sânilor, funcționalitatea implantului este la fel de importantă ca și abilitățile chirurgului. Chiar dacă operația în sine se desfășoară cu o vastă experiență și abilități în chirurgia sânilor, dacă implantul nu funcționează conform intenției, rezultatele vor fi dezamăgitoare.
Acesta este motivul pentru care DR Levy a ales implanturile Motiva pentru operațiile noastre de revizuire.
Motiva este un brand relativ nou de implant mamar care abordează problemele metodelor existente de mărire a sânilor. Suprafața sa cu „textură mătăsoasă” reduce posibilitatea contracturii capsulare la aproape zero, iar durabilitatea este aprobată de FDA și ISO. Mai mult, își schimbă forma ușor în funcție de mișcarea dvs., creând rezultate mai naturale și mai satisfăcătoare. Dr. Levy oferă o revizuire mai individualizată și mai satisfăcătoare a operației mamare cu Motiva: implanturi cu elasticitate ridicată, care au diferite dimensiuni.
intrebari despre implanturile mamare

Motiva: alegerea corectă pentru revizuirea chirurgiei sânilor

Siguranță confirmată prin tehnologia brevetată BlueSeal

Durabilitate aprobată de FDA și ISO

Schimbarea naturală a formei în funcție de mișcare

Suprafata texturata matasoasa care previne contractura capsulara

Oferim o îngrijire mai detaliată: pentru că vă înțelegem problemele

Chirurgia de revizuire poate fi chiar mai stresantă decât cea inițială, deoarece rezultatele dezamăgitoare ale operației anterioare se adaugă la presiunea psihologică a necesității de a trece printr-o altă intervenție chirurgicală. Dr. Levy oferă o intervenție chirurgicală amănunțită și sistematică și îngrijire ulterioară pentru a vă facilita procesul. Intervenția chirurgicală rapidă și precisă reduce leziunile inutile ale țesuturilor, umflarea și vânătăile și încercăm să folosim fereastra de incizie existentă cât mai mult posibil în operația de revizuire pentru a nu crea alte cicatrici. Chiar dacă sunt necesare incizii suplimentare, le facem sub sâni sau la subsuori pentru a face cicatricile aproape invizibile. După operație, colaborarea noastră cu DR Levy Medical Center oferă îngrijire intensă a cicatricilor și oferim, de asemenea, un program sistematic de îngrijire ulterioară – inclusiv masaje și tratamente de recuperare – pentru a preveni contractura capsulară.

Operație rapidă și precisă, cu aproape nicio leziune tisulară
Operație rapidă și precisă, cu aproape nicio leziune tisulară
Îngrijire intensă a cicatricilor prin colaborarea cu Clinica de Dermatologie DR LEVY
Îngrijire intensă a cicatricilor prin colaborarea cu Clinica de Dermatologie DR LEVY
Îngrijire ulterioară care previne complicațiile și facilitează recuperarea
Îngrijire ulterioară care previne complicațiile și facilitează recuperarea
Oferim o îngrijire mai detaliată: pentru că vă înțelegem problemele
Chirurgia de revizuire poate fi chiar mai stresantă decât cea inițială, deoarece rezultatele dezamăgitoare ale operației anterioare se adaugă la presiunea psihologică a necesității de a trece printr-o altă intervenție chirurgicală. Dr. Levy oferă o intervenție chirurgicală amănunțită și sistematică și îngrijire ulterioară pentru a vă facilita procesul. Intervenția chirurgicală rapidă și precisă reduce leziunile inutile ale țesuturilor, umflarea și vânătăile și încercăm să folosim fereastra de incizie existentă cât mai mult posibil în operația de revizuire pentru a nu crea alte cicatrici. Chiar dacă sunt necesare incizii suplimentare, le facem sub sâni sau la subsuori pentru a face cicatricile aproape invizibile. După operație, colaborarea noastră cu DR Levy Dermatology Clinic oferă îngrijire intensă a cicatricilor și oferim, de asemenea, un program sistematic de îngrijire ulterioară – inclusiv masaje și tratamente de recuperare – pentru a preveni contractura capsulară.
Operație rapidă și precisă, cu aproape nicio leziune tisulară
Operație rapidă și precisă, cu aproape nicio leziune tisulară
Îngrijire intensă a cicatricilor prin colaborarea cu Clinica de Dermatologie DR LEVY
Îngrijire intensă a cicatricilor prin colaborarea cu Clinica de Dermatologie DR LEVY
Îngrijire ulterioară care previne complicațiile și facilitează recuperarea
Îngrijire ulterioară care previne complicațiile și facilitează recuperarea
Detaliile procesului chirurgical

Durata operației

aproximativ o oră

Tipul de anestezie

sedare

Suprimarea firelor de sutură

N/A

Durata spitalizării

externare în aceeași zi/aproximativ o zi

Vizite pentru monitorizare

2-3 vizite

Recuperare

reluarea activităților zilnice în 3-5 zile

Nivelul de durere postoperatorie

După operație, pacienții pot simți durere, dar se va diminua treptat.
O vreme, pacienții ar trebui să evite mișcările care implică pieptul, precum ridicarea sau întinderea brațelor.
Pentru a preveni infecțiile și complicațiile, pacienții ar trebui să evite fumatul și băuturile alcoolice pentru până la două săptămâni după operație.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.

* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot să difere.

Detaliile procesului chirurgical

Durata operației: aproximativ o oră

Tipul de anestezie: sedare

Suprimarea firelor de sutură: N/A

Durata spitalizării: externare în aceeași zi

Vizite pentru monitorizare: 2-3 vizite, control de rutină

Recuperare: reluarea activităților zilnice în 3-5 zile

Nivelul de durere postoperatorie

După operație, pacienții pot simți durere, dar se va diminua treptat.
O vreme, pacienții ar trebui să evite mișcările care implică pieptul, precum ridicarea sau întinderea brațelor.
Pentru a preveni infecțiile și complicațiile, pacienții ar trebui să evite fumatul și băuturile alcoolice pentru până la două săptămâni după operație.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.

* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot să difere.