Fără dureri, fără cicatrici, fără sângerare

Circumcizie barbati

Procedură foarte rapidă și potrivită atât pentru copii cât și pentru bărbați

Fără dureri, fără cicatrici, fără sângerare

Circumcizie bărbați

Procedură foarte rapidă și potrivită atât pentru copii cât și pentru bărbați

01

Circumicizia la Dr. Levy Medical Center

Este disponibil acum un nou mod de a face circumcizia, cu un dispozitiv unic: fara dureri, fara cicatrici, fara sangerare. 

Procedura este foarte rapida si este potrivita atat pentru copii cat si pentru barbati. Dispozitivul este creat special pentru fiecare pacient in parte si din acest motiv, siguranta si precizia procedurii este garantata 100%. Rezultatul este pe viata, nefiind nevoie de o alta interventie.

Activitatea sexuala poate fi reluata in aproximativ o luna si astfel se asigura ca functionalitatea normala a penisului va fi reinceputa intr-un timp foarte scurt. Nu sunt necesare incizii, suturi sau alte metode clasice de efectuare a circumciziei.

Circumcizia prin intermediul acestui dispozitiv special se face cu anestezie locala.
circumcizie bărbați

02

Circumcizia la Dr. Levy Medical Center

Este disponibil acum un nou mod de a face circumcizia, cu un dispozitiv unic: fără dureri, fără cicatrici, fără sângerare.

Procedura este foarte rapidă și este potrivită atât pentru copii cât și pentru bărbați. Dispozitivul este creat special pentru fiecare pacient în parte și din acest motiv, siguranța și precizia procedurii este garantată 100%. Rezultatul este pe viață, nefiind nevoie de o altă intervenție.

Activitatea sexuală poate fi reluată în aproximativ o lună și astfel se asigură că functionalitatea normală a penisului va fi reîncepută într-un timp foarte scurt. Nu sunt necesare incizii, suturi sau alte metode clasice de efectuare a circumciziei.

Circumcizia prin intermediul acestui dispozitiv special 

se face cu anestezie locală.

Ce este circumcizia?

circumcizie - dr. Levy Medical Center
circumcizie - dr. Levy Medical Center
Circumcizia este indepartarea chirurgicala a preputului, care este pielea care acopera varful penisului. Procedura se face de obicei la un nou nascut din motive personale sau religioase. Circumcizia la copiii mai mari si la adulti se poate face, de asemenea, din aceleasi motive. In plus copiii mai mari sau adultii pot avea nevoie de circumcizie pentru a trata mai multe afectiuni cum ar fi:
  • balanita (umflarea preputului)
  • balanopostita (inflamatia varfului si preputul penisului)
  • parafimoza (incapacitatea de a readuce un preput retractat in pozitia initiala)
  • fimoza (incapacitatea de a retrage preputul)
Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ 30% dintre barbati sunt circumcisi la nivel global. Circumcizia penisului protejeaza barbatii de infectii ale tractului urinar, sifilis, HIV, etc. Circumcizia este considerata o interventie eficienta pentru prevenirea HIV, insa la aceasta procedura apeleaza totodata si barbatii care sufera de fimoza sau parafimoza.
circumcizie - dr. Levy Medical Center
circumcizie - dr. Levy Medical Center

Ce este circumcizia?

Circumcizia reprezintă îndepărtarea chirurgicală a prepuțului, care este pielea ce acoperă vârful penisului. Procedura se face de obicei la un nou născut din motive personale sau religioase. Circumcizia la copiii mai mari și la adulți se poate face, de asemenea, din aceleași motive. În plus copiii mai mari sau adulții pot avea nevoie de circumcizie pentru a trata mai multe afecțiuni cum ar fi:

  • balanita (umflarea prepuțului)
  • balanopostita (inflamația vârfului și prepuțul penisului)
  • parafimoza (incapacitatea de a readuce un prepuț retractat în pozitia inițială)
  • fimoza (incapacitatea de a retrage prepuțul)

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sănătații, aproximativ 30% dintre barbați sunt circumciși la nivel global. Circumcizia penisului protejează barbații de infecții ale tractului urinar, sifilis, HIV, etc. Circumcizia este considerată o intervenție eficientă pentru prevenirea HIV, însă la această procedură apelează totodată și bărbații care suferă de fimoză sau parafimoză.

03

Argumente pro si contra procedurii de circumcizie

Exista motive legate de sanatate pentru circumcizia la nou-nascuti. Circumcizia este o decizie cel mai bine lasata la alegerea parintilor sau copilului insusi atunci cand este mai mare. Medicii pot ajuta parintii sa inteleaga mai bine beneficiile si riscurile circumciziei.

In ciuda zvonurilor contrare, circumcizia nu are nici un efect asupra fertilitatii unui barbat

Exista rezultate mixte din putinele studii privind modul in care circumcizia afecteaza placerea sexuala. Argumentele pro circumcizie sunt: scade riscul de infectii ale tractului urinar in copilarie, scade riscul cancerului penian, scade riscul de boli cu transmitere sexuala, inclusiv transmiterea HIV de la barbat la barbat, scade riscul de cancer de col uterin si unele infectii la partenerele de sex feminin, previne balanita, balanopostita, fimoza, parafimoza, faciliteaza mentinerea unei bune igiene genitale. Argumentele contra circumciziei sunt: poate fi vazuta de unii ca desfigurare, poate provoca durere desi se administreaza medicamente sigure si eficiente pentru a reduce durerea, are putine beneficii imediate pentru sanatate poate provoca complicatii rare, inclusiv taierea preputului prea mult sau prea scurt, vindecare slaba, sangerare sau infectie.

Fimoza este o afectiune de care pot suferi atat copiii cat si barbatii adulti.

In situatia in care primiti acest diagnostic, tratamentul chirurgical este cea mai buna solutie. Operatia de circumcizie poate fi realizata la clinicile noastre din Bucuresti sau din Timisoara intr-un timp foarte rapid. Programarile pot fi facute chiar si de pe o zi pe alta, in caz de urgenta.

Cum sa va pregatiti pentru operatia de circumcizie

Aceasta metoda de circumcizie prezinta o siguranta maxima si un rezultat rapid, garantat. Indiferent daca este vorba despre un barbat sau despre un copil, operatia se desfasoara rapid, fara a exista reactii adverse. Circumcizia se face adesea in timp ce nou-nascutii se afla inca in spital. Pentru copiii mai mari sau pentru adulti, procedura se efectueaza de obicei intr-un spital sau centru chirurgical in ambulatoriu. Aceasta inseamna ca poti merge acasa in aceeasi zi cu procedura. 

Circumciziile sunt adesea efectuate de un pediatru, obstetrician, medic de familie, chirurg sau urolog.

Circumciziile care sunt efectuate din motive religioase sunt uneori facute de alte persoane instruite in procedura. In timpul circumciziei nou-nascutului, acesta se va intinde pe spate cu bratele si picioarele fixate. Un anestezic este administrat prin injectie sau crema pentru a amorti penisul. Exista mai multe tehnici pentru efectuarea circumciziei. Alegerea tehnicii utilizate depinde de preferinta si experienta medicului. Operatia de circumcizie dureaza aproximativ 15-30 de minute. Recuperarea si riscurile procedurii de circumcizie la adulti Medicul dumneavoastra va va oferi instructiuni specifice despre cum sa va ingrijiti incizia si sa va diminuati durerea. In general ar trebui sa va intoarceti la munca si la activitatile fizice atunci cand va simtiti confortabil. Evitati exercitiile fizice intense cum ar fi jogging-ul sau ridicarea greutatilor, in primele 4 saptamani de recuperare sau pana cand medicul dumneavoastra le da aprobarea. Mersul pe jos este cel mai bun mod de a face miscare in timpul recuperarii. Incercati sa mergeti putin mai mult decat faceti de obicei in fiecare zi. De asemenea, ar trebui sa evitati, de obicei, activitatea sexuala timp de 6 saptamani dupa procedura de circumcizie.
Detaliile procesului chirurgical

Durata operației

aproximativ 15 - 30 minute

Tipul de anestezie

anestezie locală

Suprimarea firelor de sutură

nu se folosesc fire de sutură

Durata spitalizării

nu este necesară

Vizite pentru monitorizare

nu sunt necesare

Recuperare

reluarea activităților zilnice în 3-5 zile Se recomandă evitarea activității intense timp de o lună

Nivelul de durere postoperatorie

Deoarece are loc anestezia locală, durerea în timpul operației este inexistentă.
Discomfort și senzația de inflamație pot fi resimțite, dar vor trece treptat. Pachetele cu gheață vor ajuta la calmarea durerii și a umflăturii.
Discomfort sau durere ușoară pot fi resimțite pentru 2-3 zile după intervenție.
Ajutăm la tratarea vânătăilor și a durerii prin programele noastre de management post-operatoriu.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.

* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot  să difere.

Detaliile procesului chirurgical

Durata operației: aproximativ 15-30 minute

Tipul de anestezie: anestezie locală

Suprimarea firelor de sutură: nu se folosesc fire de sutură

Durata spitalizării: nu este necesară

Vizite pentru monitorizare: nu sunt necesare

Recuperare: reluarea activităților zilnice în 3-5 zile

Nivelul de durere postoperatorie

Deoarece are loc anestezia locală, durerea în timpul operației este inexistentă.
Discomfort și senzația de inflamație pot fi resimțite, dar vor trece treptat. Pachetele cu gheață vor ajuta la calmarea durerii și a umflăturii.
Discomfort sau durere ușoară pot fi resimțite pentru 2-3 zile după intervenție.
Ajutăm la tratarea vânătăilor și a durerii prin programele noastre de management post-operatoriu.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.

* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot  să difere.

Disclaimer: Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic.
Detalii Suplimentare
• plata poate fi efectuată numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iți dorești o procedură estetică pe care nu o găsești pe site-ul nostru? contactează-ne, ca să afli dacă există posibilitatea de a face procedura în cadrul clinicilor noastre
• ne poți contacta și pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poți contacta telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 18:00
Programează-te la Consult

    Contactează-ne
    Vrei să vii la o consultație la Dr. Levy Medical Center? Contactează-ne chiar acum, la una din locațiile cele mai apropiate de tine. Consultația este 250 lei și vei primi de la început, toate informațiile necesare și un plan de tratament, dacă vrei să faci aceasta procedură la noi. Suntem alături de tine și îți vom oferi toate detaliile necesare. Poți avea încredere și poți conta în totalitate pe experiența specialiștilor noștri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu să te simți în siguranță și să înțelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, după cele mai moderne tehnici și proceduri medicale.
    Dr. Levy Bucuresti
    Tel: 0753 200 409
    Mail: clinic_drlevy@icloud.com
    Adresa: str. Ion Slatineanu 6, sec. 1
    Dr. Levy Timisoara
    Tel: 0753 820 740
    Mail: clinic_drlevy@icloud.com
    Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130
    Dr. Levy Tel Aviv
    Tel: 0753 200 409
    Mail: clinic_drlevy@icloud.com
    Adresa: HaHashmonaim 117
    Consultațiile preoperatorii costă 250 lei
    Posibilitate de plată în rate de la 6 luni la 5 ani
    În cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație
    GDPR
    Copyright @ 2023 Dr. LEVY Medical Center all right reserved

    Dr. Levy – cel mai bun medic estetician din România