Sâni înfrumusețați cu profesionalism

Corectarea Sânilor

Corecție detaliată pentru obținerea unui aspect natural

Ce sunt cancerul de sân și mastectomia?

Cancerul de sân este o boală în care tumoarea malignă crește în interior și se răspândește din sâni – frecventă la femeile de 40 de ani. Cancerul de sân este mai răspândit la femeile care au avut o primă menstruație timpurie, nu au fost niciodată însărcinate sau nu au alăptat niciodată. Dacă sunt descoperite devreme, multe cazuri de cancer mamar pot fi tratate cu radioterapie sau mastectomie parțială. Cu toate acestea, în încercarea de a preveni răspândirea cancerului în alte zone, mastectomia implică îndepărtarea a mai mult de jumătate din sâni. În acest moment, majoritatea țesuturilor mamare – inclusiv mameloanele, areola și pielea – sunt îndepărtate, provocând depresie sau senzație de pierdere chiar și după operație.
intrebari despre implanturile mamare

Reconstrucția sânilor poate reprezenta o a doua șansă la viață

În general, candidații la reconstrucția sânilor sunt pacienții care au trecut prin mastectomie din cauza cancerului de sân. În trecut, pacienții se mulțumeau că au oprit progresia cancerului cu prețul sânilor, dar în ultimii ani a existat o tendință tot mai mare la femei care au luat în considerare intervenția chirurgicală de reconstrucție a sânilor pentru a-și recâștiga feminitatea și încrederea pierdută din cauza cancerului.
Reconstrucția specializată a sânului de către Dr. Levy nu se oprește la simpla îmbunătățire estetică. Ne propunem să oferim pacienților noștri încredere în sine și o perspectivă pozitivă asupra vieții.
micsorarea sanilor

Ce este reconstrucția sânilor?

Este o procedură chirurgicală care reconstruiește sânii pierduți în urma mastectomiei.
mituri despre implanturile mamare
Mastectomie pentru tratamentul cancerului de sân
Reconstrucția sânilor
Satisfacție estetică
bichectomie
Perspectiva pozitivă restabilită și încrederea feminine

Reconstrucția sânului trebuie încercată numai după ce tratamentul cancerului de sân a progresat suficient

Chirurgia reconstructivă a sânului vine în două etape. Operația din etapa 1 se efectuează în momentul mastectomiei, iar operația din etapa 2 are loc la aproximativ șase luni de la mastectomie.
Operația din stadiul 1 este relativ convenabilă, deoarece se efectuează două operații deodată și nu oferă pacientului un sentiment de pierdere. Cu toate acestea, pielea se poate întări în timpul tratamentului împotriva cancerului după mastectomie, ceea ce face ca recidivele să fie mai greu de descoperit și o operație nouă mai dificilă.
Prin urmare, dacă nu este un caz special, este mai bine să așteptați șase luni după mastectomie – pentru a identifica pe deplin orice cancer recurent sau metastază – și pentru a primi o intervenție chirurgicală de reconstrucție în stadiul 2.
Liftingul feței mediane

Ce este reconstrucția sânilor?

Etapa 1 de reconstrucție

Aspectul temporal
În momentul mastectomiei cu intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea țesuturilor cancerului de sân
Avantajele Operației
Fără stres după pierderea sânului Costuri psihologice și financiare mai mici printr-o singură intervenție chirurgicală

Etapa 2 de Reconstrucție (Perioada recomandată)

Aspectul temporal
Sfârșitul tratamentului după intervenția chirurgicală pentru cancerul de sân și progresul după recidivă sau metastază
Avantajele Operației
Aproape niciun risc de repetare a intervenției chirurgicale sau de complicații, deoarece operația se va face după tratament. Este posibilă satisfacția reconstrucției mamare. Aproape nu există efecte secundare, din cauza intervenției chirurgicale care are loc după vindecarea suficientă a țesutului pielii. Dacă este necesar, sunt posibile proceduri de corectare fină, cum ar fi transplantul de grăsime celulară svf.

Datorită anilor de cunoștințe și experiență în chirurgia sânilor, putem găsi cea mai potrivită opțiune pentru dvs.

Odată cu avansarea tehnologiei medicale, sunt cercetate diverse tehnici de reconstrucție a sânilor. Prin experiențele noastre vaste în chirurgia sânilor și îmbunătățirea continuă a tehnicilor folosite, Dr. Levy își propune să pună la dispoziția pacientului toate metodele existente de reconstrucție a sânilor. Acest lucru ne permite să vă oferim operația cea mai potrivită pentru condițiile și dorințele dvs. iar aceasta duce la rezultate mai satisfăcătoare.

Cum folosim implanturile

Inserarea implantului
Acest lucru este potrivit pentru femeile care păstrează o parte a pielii și țesuturilor sânilor după mastectomie și ale căror sâni nu erau foarte mari la început. Implantul este inserat folosind punctul de incizie realizat în timpul mastectomiei, ceea ce înseamnă că nu există cicatrici suplimentare, iar recuperarea este relativ rapidă. Un alt avantaj este că acest lucru face să fie mai ușor de descoperit cancerul recurent.
Inserarea implantului după expansiunea țesutului
Această metodă utilizează un expansor de țesut, care injectează încet soluție salină în sâni timp de trei până la patru luni pentru a crea spațiu pentru implanturi înainte de inserare. Procesul nu interferează cu viața de zi cu zi a pacientului, permite reconstrucția unor sâni mai mari și anticipează rezultate mai naturale.

Utilizarea țesuturilor autologe

Această metodă utilizează țesuturi din corpul pacientului și poate reconstrui sânii fără griji legate de complicații sau respingerea transplantului. Dezavantajul este că operațiile sunt mai complicate, necesită o perioadă mai lungă de recuperare, există șanse de necroză în țesuturile transplantate și pot provoca cicatrici și în alte părți ale corpului decât sânii: acest lucru poate fi stresant atât pentru chirurg, cât și pentru pacient.
Transplant de țesut abdominal
Este o metodă de reconstrucție a sânului prin implantarea țesuturilor din mușchiul rectus abdominis, mușchii abdominali și grăsime. Cheia este să vă asigurați că vasele de sânge din țesuturile transplantate rămân intacte și aceasta este o opțiune mai bună pentru femeile care au o anumită cantitate de grăsime corporală decât cele slabe. Deoarece procedura îndepărtează grăsimea abdominală și reconstruiește sânii în același timp, poate aborda probleme de corporale, cum ar fi obezitatea.
Transplant de țesut din spate
Este o metodă de reconstituire a sânului prin transplantarea mușchilor spatelui și a țesuturilor din jur, care sunt considerați mușchi relativ mari în corpul uman. Cu toate acestea, volumul este mai mic decât cel al țesutului abdominal și este dificil să se dea suficient volum astfel. În acest caz, implanturile vor fi utilizate împreună pentru a dimensiona sânul.
Transplant de țesut din fese
Acest lucru poate fi încercat dacă țesuturile abdominale sau de pe spate nu sunt disponibile. Fesele feminine depozitează mai multă grăsime decât cele ale unui bărbat și acest lucru poate furniza o abundență de țesuturi necesare pentru reconstituirea sânilor. Cu toate acestea, este dificil să se mențină vasele de sânge ale țesuturilor transplantate și această abordare are șanse relativ mari de eșec.
Detaliile procesului chirurgical:

Durata operației

aproximativ 4-5 ore

Tipul de anestezie

anestezie generală

Suprimarea firelor de sutură

după aproximativ o zi

Durata spitalizării

aproximativ o zi

Vizite pentru monitorizare

1-2 vizite pentru masaj și tratamentul inflamației și al vânătăilor

Recuperare

reluarea activităților zilnice în 3-5 zile Se recomandă evitarea activității intense timp de o lună

Nivelul de durere postoperatorie

Din moment ce procedura are loc sub anestezie generală, nu există durere în timpul operației. Pacienții pot experimenta disconfort și inflamație, care se vor diminua treptat. Compresele cu gheață puse la dispoziție ajută la ameliorarea durerii și a inflamării. Deoarece operația are loc în diverse zone din corp, ați putea experimenta disconfort sau durere minimă pentru aproximativ 2-3 zile după operație. Ajutăm la tratamentul gradual al vânătăilor și durerii prin programele noastre de management postoperatoriu.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.
* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot diferi.

Detaliile procesului chirurgical:

Durata operației: aproximativ 4-5 ore

Tipul de anestezie: anestezie generală

Suprimarea firelor de sutură: după aproximativ o zi

Durata spitalizării: aproximativ o zi

Vizite pentru monitorizare: 1-2 vizite, control de rutină

Recuperare: reluarea activităților zilnice în 3-5 zile

Nivelul de durere postoperatorie

Din moment ce procedura are loc sub anestezie generală, nu există durere în timpul operației. Pacienții pot experimenta disconfort și inflamație, care se vor diminua treptat. Compresele cu gheață puse la dispoziție ajută la ameliorarea durerii și a inflamării. Deoarece operația are loc în diverse zone din corp, ați putea experimenta disconfort sau durere minimă pentru aproximativ 2-3 zile după operație. Ajutăm la tratamentul gradual al vânătăilor și durerii prin programele noastre de management postoperatoriu.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.
* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot să difere.

Disclaimer: Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic.
Detalii Suplimentare
• plata poate fi efectuată numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iți dorești o procedură estetică pe care nu o găsești pe site-ul nostru? contactează-ne, ca să afli dacă există posibilitatea de a face procedura în cadrul clinicilor noastre
• ne poți contacta și pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poți contacta telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 18:00
Programează-te la Consult

  Contactează-ne
  Vrei să vii la o consultație la Dr. Levy Medical Center? Contactează-ne chiar acum, la una din locațiile cele mai apropiate de tine. Consultația este 250 lei și vei primi de la început, toate informațiile necesare și un plan de tratament, dacă vrei să faci aceasta procedură la noi. Suntem alături de tine și îți vom oferi toate detaliile necesare. Poți avea încredere și poți conta în totalitate pe experiența specialiștilor noștri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu să te simți în siguranță și să înțelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, după cele mai moderne tehnici și proceduri medicale.
  Dr. Levy Bucuresti
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Ion Slatineanu 6, sec. 1
  Dr. Levy Timisoara
  Tel: 0753 820 740
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130
  Dr. Levy Tel Aviv
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: HaHashmonaim 117
  Consultațiile preoperatorii costă 250 lei
  Posibilitate de plată în rate de la 6 luni la 5 ani
  În cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație
  GDPR
  Copyright @ 2023 Dr. LEVY Medical Center all right reserved

  Dr. Levy – cel mai bun medic estetician din România