O satisfacție mai mare prin alegerea corectă

Mărirea Sânilor

ellipsis1

Încredere prin rezultate naturale

O satisfacție mai mare prin alegerea corectă

Mărirea Sânilor

Încredere prin rezultate naturale

01

Întrebările trebuie adresate și conexiunile trebuie făcute
Dr. Levy Medical Center

Trecerea printr-o augmentare a sânilor implică luarea a numeroase decizii: de la diferite tipuri de implanturi la tehnicile chirurgicale care variază în funcție de corp, procedura prezintă un număr neașteptat de mare de alegeri care trebuie făcute. Acest lucru duce adesea la decizii luate în grabă, în mod neinformat, de multe ori aparținând în mod exclusiv clinicii, nu și pacientului. Cu toate acestea, mărirea sânilor este o procedură în care fiecare decizie luată în timpul pregătirilor are implicații grave. Prin urmare, atât pacientul, cât și chirurgul trebuie să fie atenți la detalii: credem că deciziile luate după multe întrebări și deliberări dau rezultate mai bune. Pentru a ajuta în acest proces, ne angajăm într-un diagnostic detaliat al stării pacientului, împărtășim date despre diferite implanturi și explicăm avantajele și dezavantajele fiecărei metode chirurgicale. Mai presus de toate, ascultăm cu atenție pacientul: obiectivele și preferințele în ceea ce privește dimensiunea / forma sânilor. O creștere mamară cu aspect natural și satisfăcătoare este posibilă numai printr-un astfel de proces.

02

Nu recomandăm cele mai bune implanturi, recomandăm cele mai potrivite implanturi

Implantul este un element integral al măririi sânilor și prin urmare, este necesar să alegeți în mod corect atât din punct de vedere medical, cât și estetic, pentru a obține rezultatul dorit. Problema constă în faptul că implanturile au caracteristici variabile, iar formele individuale ale sânilor variază mult, de asemenea. Acest lucru face imposibilă recomandarea unui produs ca find „cel mai bun” implant.

Pentru un rezultat mai satisfăcător, clinica trebuie să aibă o gamă largă de implanturi și să poată oferi și multe opțiuni.
În plus, este important să consultați un specialist care are cunoștințe extinse privind fiecare implant.

Esența procesului de augmentare a sânilor a Dr. Levy
Tipuri de implant

Selectarea în funcție de materialul interior

Gel coeziv

Implanturile cu gel coeziv au înlocuit implanturile cu soluție salină, iar acum este cel mai frecvent utilizat implant din Coreea. Coeziunea ridicată previne dispersarea în interiorul corpului dacă au loc accidente după intervenția chirurgicală. Este aprobat de FDA și KFDA, iar numeroasele sale avantaje, cum ar fi textura plăcută și forma naturală, îl fac disponibil pentru utilizare în cele mai frecvente cazuri.

Soluție salină

Utilizat pe scară largă în trecut, acest implant este umplut cu soluție salină: capacitatea sa de a regla cu ușurință dimensiunea sânului prin controlul cantității soluției facilitează echilibrul sânilor pentru chirurg, dar este mai puțin moale la atingere.

Selectarea după textura suprafeței

Selectarea după textura suprafeței

Tipul neted

Suprafața sa moale și netedă îl face mai ușor de plasat în timpul intervenției chirurgicale și permite o incizie mai mică, rezultând o cicatrice mai mică. Cu toate acestea, prezintă un risc de contractură capsulară și, prin urmare, necesită o îngrijire adecvată după procedură.

Tipul neted

Suprafața sa moale și netedă îl face mai ușor de plasat în timpul intervenției chirurgicale și permite o incizie mai mică, rezultând o cicatrice mai mică. Cu toate acestea, prezintă un risc de contractură capsulară și, prin urmare, necesită o îngrijire adecvată după procedură.

Tipul texturat

Implanturile texturate au o suprafață neuniformă. După operație, țesutul mamar se fixează pe suprafața cu asperități, prevenind contractura capsulară și oferind sânului o senzație mai moale.

Tipul microtexturat

Implanturile microtexturate păstrează avantajele atât ale tipului neted, cât și ale tipului texturat. Neregularitățile mai mici pe suprafața mai prietenoasă reduc riscul apariției efectelor secundare, inclusiv contractura capsulară, iar amplasarea mai ușoară a implantului îl face disponibil pentru cei cu cavitatea toracică mai îngustă.

Tipul cu textură mătăsoasă

Implanturile cu textură mătăsoasă au suprafață neuniformă. După operație, țesutul mamar se fixează pe suprafața cu asperități, prevenind contractura capsulară și oferind sânului o senzație mai moale.

Tipul cu micro poliuretan

Implanturile de micro poliuretan se deosebesc de soiurile existente cu suprafața poliuretanică tratată special, care are găuri de dimensiuni mici. La fel cum funcționează implanturile de tip texturat, țesutul mamar crește pe suprafața implantului, reducând foarte mult șansa contracturii capsulare și oferind implantului foarte puțin spațiu pentru mișcări sau rotații nedorite. Recuperarea este rapidă cu aceste implanturi și atât mișcarea, cât și senzația sunt mai naturale.

Selecție după formă

Tip rotund

Cea mai comună formă a unui implant: o emisferă. Deoarece forma este mai proeminentă pe centru, avantajul său este că îmbunătățește atât părțile inferioare, cât și cele superioare ale sânului. În plus, gravitația trage în jos implantul atunci când este ținut vertical, rezultând un sân relativ natural atunci când este privit din lateral

Tipul anatomic (sau „lacrimă”)

Implanturile anatomice sunt concepute pentru a lua forma sânului ideal: forma „lacrimă” este cea mai comună. Estetica sa este avantajul, dar forma poate părea nefirească în funcție de postură. Mai mult, dacă implantul nu este setat în siguranță după procedură, implantul se poate roti și poate necesita o a doua procedură.

03

Tehnica chirurgicală nu este mai puțin importantă decât implantul
Rezultatele măririi sânilor variază în funcție de rezultatul dorit de pacient și de structura corporală. Diferite tehnici chirurgicale însoțesc diferite puncte de intrare pentru implanturi și diferite locații cicatriciale. Prin urmare, este nevoie ca pacienții să înțeleagă tehnicile la fel de mult ca și implanturile.

Plasarea implantului

Sub mușchi

Aceasta păstrează structura mamară existentă: prin urmare, nu împiedică funcția sânului și are o perioadă de recuperare relativ scurtă. Un alt avantaj al acestei tehnici este forma de sân mai atrăgătoare, datorită faptului că se echilibrează în siguranță partea inferioară a sânului.

Deasupra mușchiului

Dacă pacientul are mușchi pectorali bine dezvoltați sau a optat pentru utilizarea implanturilor cu soluție salină, implantul poate fi localizat între țesuturile mamare și mușchii pectorali. Avantajul este o procedură relativ mai ușoară și eficacitatea sa pentru a corecta sânii lăsați, dar dezavantajul este riscul de info-button contractură capsulară și, prin urmare, necesită o îngrijire adecvată.

Metode de incizie

Incizia axilei

Incizia axilei ascunde efectiv cicatricile, reduce deteriorarea venelor și a nervilor și prezintă un risc redus de infecție sau de pierdere a senzației areolare. Timpul scurt de procedură face recuperarea relativ rapidă, de asemenea.

Incizie sub sân

Acest lucru este deosebit de avantajos pentru construirea unei forme atrăgătoare, pe lângă nivelul minim de durere și recuperarea rapidă. În trecut, a fost evitat din cauza cicatricilor, chiar dacă țesutul cicatricial poate fi ascuns sub sân; dar cercetarea recentă despre îngrijirea cicatricilor a făcut ca această metodă să fie populară.

Incizie areolară

Deoarece incizia se face în centrul buzunarului în care merge implantul, chirurgul are o vedere mai bună asupra procedurii și un acces mai ușor: făcându-o o operație ușoară. S-a ajuns la concluzia că incizia nu are practic niciun efect asupra alăptării sau a sarcinii și are multe avantaje: cum ar fi posibilitatea de a corecta un sân lăsat pe lângă îmbunătățire și având un risc mic de rezultate dezechilibrate.

04

Este datoria clinicii să asigure siguranța și bunăstarea pacientului

Siguranța și bunăstarea pacientului: o valoare fundamentală pentru orice clinică medicală. Cu toate acestea, chirurgii plasticieni se concentrează adesea prea mult pe estetică și lasă în urmă acest element critic al practicii medicale. Dr. Levy Center este o clinică care susține valorile umaniste și face tot posibilul să-și asume responsabilitatea pentru siguranța și bunăstarea pacienților, chiar și în augmentarea sânilor.

Sistem complet de examinare a sanilor

Sânii unei femei nu simbolizează doar feminitatea ei, ci funcționează și în multe moduri importante. Acest lucru merită examinări minuțioase și regulate, fără scuze. Cu toate acestea, mule paciente care au trecut prin intervenția de augmentarea sânilor ezită să fie examinate de o unitate medicală obișnuită, deoarece dezvăluirea istoricului de augmentare nu este întotdeauna ușor de făcut. Dr. Levy este un participant activ la campania info-button fundiței roz și are atât facilitatea, cât și personalul medical pentru a oferi o examinare completă a sânilor. Oferim programe regulate de examinare a sânilor pentru a verifica în detaliu starea acestora și putem chiar descoperi și elimina tumorile.

chirurgia estetica

Doar implanturi autentice

Dacă implantul este considerat a fi un aspect foarte importnt în mărirea sânilor, fiabilitatea acestuia este de o importanță capitală. Implantul netestat, dacă este utilizat, expune pacienții la infecții și la alte efecte secundare. Dr. Levy păstrează un stoc de diverse tipuri de implanturi, dar folosește doar produsele originale de la producători testați și verificați.

O operație de 30 de minute

Oamenii cred adesea în mod eronat că o durată mai lungă produce rezultate mai bune. Cu toate acestea, durata mai lungă înseamnă un risc mai mare de contaminare și infecție, pe lângă deteriorarea mai mare a țesutului, rezultând o recuperare mai lentă. Când vine vorba de timpul de funcționare, mai scurt este mai bine. Dr. Levy, cu experiența sa chirurgicală extinsă, finalizează o procedură de mărire a sânilor în termen de 30 de minute. Utilizarea corectă a țesutului care nu sângerează pentru acces neîntrerupt și pentru a reduce la minimum leziunile tisulare permite o mărire mai sigură a sânilor.

05

Recuperare și îngrijire
Dr. Levy vă oferă toată grija necesară

Liftingul feței mediane
Testul bolilor infecțioase - dr. Levy Medical Center

Majoritatea operațiilor chirurgicale necesită un proces de recuperare adecvat – acest lucru nu este mai puțin adevărat pentru mărirea sânilor, datorită riscului de contractură capsulară și cicatrici. Contractura capsulară poate fi prevenită prin selectarea unui implant adecvat și îngrijirea adecvată după procedură. Dr. Levy oferă un program sistematic de masaj de la specialiști și informează pacienții despre o metodă adecvată de masaj pentru a ajuta la îngrijirea implanturilor de tip neted. Mai mult, un tratament în colaborare cu Dr. Levy Dermatology oferă pacienților o îngrijire și mai bună pentru cicatrici.

Detaliile procesului chirurgical

Durata operației

Aproximativ 30 minute.

Tipul de anestezie

Anestezie generală

Suprimarea firelor de sutură

după aproximativ 7 zile (nu e necesară atunci când se folosește derma bond)

Durata spitalizării

Externare în aceeași zi sau o zi spitalizare

Vizite pentru monitorizare

Aproximativ 2 ori

Recuperare

Reluarea activităților zilnice în 7-14 zile

Nivelul de durere postoperatorie

Un anumit nivel de durere va fi prezent, depinzând de tipul de operație și de implant. Analgezice vor fi prescrise, iar durerea va scădea treptat. Contractura capsulară trebuie evitată prin masaj.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.
* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot să difere.

Detaliile procesului chirurgical

Durata operației: aproximativ 30 minute

Tipul de anestezie: anestezie generală

Suprimarea firelor de sutură: după aproximativ 7 zile

Durata spitalizării: o zi de spitalizare

Vizite pentru monitorizare: vizite regulate

Recuperare: reluare activități zilnice în 7-14 zile

Nivelul de durere postoperatorie

Un anumit nivel de durere va fi prezent, depinzând de tipul de operație și de implant. Analgezice vor fi prescrise, iar durerea va scădea treptat. Contractura capsulară trebuie evitată prin masaj.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.
* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot să difere.

Disclaimer: Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic.
Detalii Suplimentare
• plata poate fi efectuată numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iți dorești o procedură estetică pe care nu o găsești pe site-ul nostru? contactează-ne, ca să afli dacă există posibilitatea de a face procedura în cadrul clinicilor noastre
• ne poți contacta și pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poți contacta telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 18:00
Programează-te la Consult

  Contactează-ne
  Vrei să vii la o consultație la Dr. Levy Medical Center? Contactează-ne chiar acum, la una din locațiile cele mai apropiate de tine. Consultația este 250 lei și vei primi de la început, toate informațiile necesare și un plan de tratament, dacă vrei să faci aceasta procedură la noi. Suntem alături de tine și îți vom oferi toate detaliile necesare. Poți avea încredere și poți conta în totalitate pe experiența specialiștilor noștri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu să te simți în siguranță și să înțelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, după cele mai moderne tehnici și proceduri medicale.
  Dr. Levy Bucuresti
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Ion Slatineanu 6, sec. 1
  Dr. Levy Timisoara
  Tel: 0753 820 740
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130
  Dr. Levy Tel Aviv
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: HaHashmonaim 117
  Consultațiile preoperatorii costă 250 lei
  Posibilitate de plată în rate de la 6 luni la 5 ani
  În cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație
  GDPR
  Copyright @ 2023 Dr. LEVY Medical Center all right reserved

  Dr. Levy – cel mai bun medic estetician din România