Corecția ocluziei maxilarului: acum mai sigură și mai ușoară

Osteotomia Bimaxilară

Recuperarea funcției maxilarului și în același timp obținerea unui chip mai delicat, cu o bărbie mai ascuțită

Osteotomia bimaxilară corectează structura maxilarului

Dacă există o malocluzie dentară între maxilarul superior și cel inferior, pacientul se confruntă cu dificultăți zilnice, cum ar fi imposibilitatea de a mesteca în mod corespunzător sau impedimente de vorbire (sâsâit). Utilizarea anormală a musculaturii poate crea de asemenea probleme de sănătate (de exemplu, asimetrie facială accelerată sau deteriorarea articulației maxilarului). Osteotomia bimaxilară a fost concepută pentru a aborda toate aceste probleme legate de ocluzie

Un beneficiu al osteotomiei bimaxilare este că poate fi aplicată la aproape toate problemele care țin de cele două maxilare (de exemplu, supra-mușcătură, sub-mușcătură, maxilare asimetrice etc.) deoarece este o procedură care separă și deplasează cele două maxilare.

În plus, corectarea malocluziei la nivelul maxilarelor prin intervenție chirurgicală poate produce, de asemenea, îmbunătățiri la nivel estetic. Mai nou, această operație este folosită nu numai pentru îmbunătățiri funcționale, ci și pentru a crea un chip mai mic și mai ascuțit.

mentoplastie

Candidați obișnuiți pentru osteotomia bimaxilară:

asimetrie faciala

Asimetrie facială

Bărbie pătrată sau prognatism

Bărbie pătrată sau prognatism

Supra-mușcătură sau sub-mușcătură

Supra-mușcătură sau sub-mușcătură

Expunere excesivă a gingiei în timpul zâmbetului

Expunere excesivă a gingiei în timpul zâmbetului

Oasele maxilarului trebuie să se schimbe dar
echilibrul facial și expresiile trebuie să rămână naturale.

Operația maxilarului este o operație relativ complexă care secționează și mută oasele și, prin urmare, necesită abilități excelente de proiectare, precum și altele extinse. De la înființarea din 2000, echipa de specialiști în conturarea facială a Dr. Levy a acumulat încontinuu cunoștințe și experiență în domeniul osteotomiei bimaxilare.

Planificăm intervenția chirurgicală prin înțelegerea structurii maxilarului și a expresiilor faciale, folosind un scanner CT 3D precis și prin consultații detaliate. De asemenea, oferim o intervenție chirurgicală mai sigură și mai precisă, colaborând cu specialiști anesteziști și în chirurgie orală și maxilofacială. Aceasta înseamnă că osteotomia bimaxilară inițiată de către echipa noastră prezintă un risc mai scăzut de complicații (precum leziuni ale nervilor, asimetrie maxilară etc.) și oferă rezultate naturale în ceea ce privește simetria facială și expresivitatea.

Osteotomia bimaxilară

Osteotomia bimaxilară Dr. Levy ia în considerare simetria facială integrală, precum și expresiile faciale.

Clinică aparatură modernă - dr.Levy Medical Center

Expertiză extinsă și experiență în operația de osteotomie bimaxilară

Îmbunătățiri și întreținere aproape perfectă a ocluziei

dr.Levy Medical Center

Diagnostic de precizie provenit de la scanerul CT facial 3D și consultații detaliate

Expresii faciale naturale și simetrice

contour chin img11

Colaborare cu anesteziologi specialiști și chirurgi oro-maxilo-faciali

Complicațiile postchirurgicale sunt aproape inexistente.

Osteotomia bimaxilară a Dr. Levy nu necesită o a doua intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea știftului.

Chiar dacă echipa Dr. Levy a acumulat cunoștințe și experiență în osteotomia bimaxilară, nu ne-am multumit cu acest nivel și am continuat cercetările pentru a crea rezultate și mai bune, astfel încât pacienții noștri să uite pe cât posibil grijile legate de operație și de potențialele efecte secundare. Răspunsul nostru a fost îmbinarea oaselor folosind OSTEOTRANS*.

Deoarece într-o osteotomie bimaxilară are loc secționarea și deplasarea oaselor maxilarului, plăcile și știfturile care îmbină oasele secționate sunt necesare. Osteotomiile bimaxilare existente optează pentru materiale pur metalice, precum oțelul inoxdabil sau titanul. Din acest motiv, odată ce oasele se îmbină, este necesară o a doua operație pentru a îndepărta știfturile.

OSTEOTRANS*, materialul preferat de către Dr. Levy, este un amestec bio de polimer sintetic și materie osoasă. Este la fel de puternic precum titanul și este absorbit de către oase în timp.

Acest lucru înseamnă că osteotomia bimaxilară este mai stabilă și nu lasă urme vizibile în timpul unei scanări cu raze X sau a unui CT. Mai mult decât atât, inutilitatea celei de-a doua intervenții chirurgicale de îndepărtare a știfturilor înseamnă costuri mai mici pentru dumneavoastră și mai puțin stres legat de intervențiile chirurgicale.

 

Osteotomia bimaxilară - dr. Levy Medical Center
OSTEOTRANS

OSTEOTRANS*

OSTEOTRANS este un preparat aprobat de către FDA / FKDA, din polimer sintetic (PLLA) și hidroxiapatită. Este la fel de puternic precum titanul și este absorbit în oase ulterior, ajutând la regenerarea osoasă și asigurând suportul necesar. Este eficient în operațiile de reajustare osoasă.

Comparație între vechiul accesoriu din titan și OSTEOTRANS

Absorbit (OSTEOTRANS)

Neabsorbit (titan)

Necesită o a doua intervenție chirurgicală
de îndepărtare a știfturilor .
Îmbinare relativ puternică .

Vizibil prin scanare CAT sau cu raze X

Absorbit (OSTEOTRANS)

Absorbit (OSTEOTRANS)

Nu este necesară o a doua intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea știftului: mai puțină durere, cost scăzut și dificultăți privind programările

Îmbinare suficient de puternică, iar materialul absorbit în os oferă mai mult suport: aproape fără complicații

Nedetectabil prin scanare CT sau cu raze X: mai multă încredere

Comparație între vechiul accesoriu din titan și OSTEOTRANS
Neabsorbit (titan)
Necesită o a doua intervenție chirurgicală de îndepărtare a știfturilor
Îmbinare relativ puternică
Vizibil prin scanare CAT sau cu raze X
Absorbit (OSTEOTRANS)
Nu este necesară o a doua intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea știftului: mai puțină durere, cost scăzut și dificultăți privind programările
Îmbinare destul de puternică, iar materialul absorbit în os oferă mai mult suport: aproape fără complicații
Nedetectabil prin scanare CT sau cu raze X: mai multă încredere

Fixarea intermaxilară provoacă un discomfort mărit: osteotomia maxilară Dr. Levy este mai sigură

Fixarea intermaxilară presupune imobilizarea dinților superiori și a celor inferiori la un loc, astfel încât în timpul relocării, maxilarul să rămână fixat pe loc. Durata acestui proces este diferită în funcție de individ, dar de obicei este nevoie de mai mult de trei săptămâni, timp în care pacientul poate avea dificultăți de respirație, de masticație sau de menținere a igienei dentare. Dificultățile de respirație in special cauzează un mare discomfort psihologic, precum și un risc de a avea căile respiratorii obstrucționate. Cu toate acestea, osteotomia bimaxilară Dr. Levy nu presupune fixarea intermaxilară.

Osteotomia maxilară Dr. Levy
nu necesita fixare intermaxilara

Acest lucru se datorează planning-ului și calculelor noastre impecabile, care ne permit să mutăm cu precizie oasele în locațiile adecvate și să influențăm fixarea lor. Prin urmare, osteotomia bimaxilară Dr. Levy este mai puțin riscantă și facilitează recuperarea mai rapidă a pacienților.

 

estetica facială - dr.Levy Medical Center
Avantajele neutilizării fixării intermaxilare
Recuperare mai facilă

Recuperare mai facilă

Pacienții pot vorbi și mânca mai ușor, ceea ce le oferă mai multă energie necesară pentru recuperare

Procesul este mai sigur

Procesul este mai sigur

După operație, interiorul gurii și al nasului devin inflamat, iar fixarea intermaxilară poate determina obstrucționarea căilor respiratorii. Fără aceasta, respirația este mai eficientă după operație, iar recuperarea devine mai sigură.

Șanse mai mici de infecție sau inflamație

Fixarea intermaxilară stă în calea unei igiene orale adecvate: fără aceasta, există mai puține șanse de infecție sau inflamație.

Există multe alte modalități prin care osteotomia bimaxilară poate fi efectuată, prin care fixarea intermaxilară nu este necesară. Din păcate, acestea nu pot fi efectuate asupra oricărui pacient. În unele cazuri – depinzând de structura osoasă preexistentă, ocluzia pre-chirurgicală, distanța deplasării oaselor în timpul intervenției chirurgicale, ocluzia post-chirurgicală și adaptibilitatea țesuturilor moi – fixarea intermaxilară ar putea fi necesară. Cu toate acestea, chiar și în astfel de scenarii inevitabile, Dr. Levy își propune să reducă perioada de fixare și să vă fie alături pe toată durata refacerii.

Rezultate mai satisfăcătoare și recuperare mai rapidă: cheia este îngrijirea postoperatorie

Chiar dacă intervenția chirurgicală creează o ocluzie perfectă, ceea ce este vizibil în exterior sunt pielea și expresiile faciale. Acesta este motivul pentru care, atunci când se discută rezultatele finale ale osteotomiei bimaxilare, sunt importante și modificările aduse mușchiului și pielii. Osteotomia bimaxilară, presupunând incizii complexe și osteotomii, provoacă un nivel relativ mare al inflamației postoperatorii, iar prelungirea inflamației cu o astfel de intensitate poate duce la lăsarea pielii.

Prin urmare, în osteotomia bimaxilară recuperarea și îngrijirea țesutului inflamat au un impact la fel de mare asupra rezultatelor precum succesul operației în sine. La Dr. Levy, puteți profita din plin de cunoștințele noastre de îngrijire ulterioară, bazate pe o vastă experiență clinică, acestea fiind la fel de sistematizate precum procedura chirurgicală. Am creat un manual de tratament pentru fiecare etapă și pas al refacerii și oferim tratament intensiv – precum terapia cu Elastone* – folosind echipamentul nostru de îngrijire postchirurgicală. Expresii faciale mai naturale și îmbunătățire mai eficientă a structurii faciale: acestea sunt sursele încrederii noastre.

Terapia cu Elastone

Ultrasunetele, terapia cu pietre calde și radiofrecvența sunt utilizate pentru a reduce inflamația, pentru a întări imunitatea și pentru a crește elasticitatea pielii. Se oferă, de asemenea, un tratament eficient de îngrijire post-chirurgicală, după procedee precum reducția maxilarului proeminent, remodelarea pomeților, osteotomia bimaxilară sau alte proceduri de conturare facială.

Ultrasunetele

Ultrasunetele, odată intrate în contact cu pielea și corpul, măresc volumul vaselor de sânge și cresc fluxul de sânge prin microvibrații și efectul termic. Acest lucru îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, facilitând recuperarea mai rapidă după inflamație.

Terapia cu pietre calde

Acest tip de termoterapie folosește roca nativă care reține căldura pentru a crește imunitatea, precum și pentru a relaxa nervii și mușchii tensionați. Tratamentul facilitează circulația sângelui, ceea ce duce la curățarea rapidă a corpul de toxine și deșeuri, ducând la prevenirea eficientă a inflamației.

Aparatul de radiofrecvență

Radiofrecvența este livrată în țesuturile profunde, creând un efect de căldură profundă. Căldura profundă stimulează colagenul din stratul dermic, întărește funcțiile celulare și îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul: eficiență pentru elasticitatea pielii.

Detaliile procesului chirurgical:

Durata operației:

Aproximativ 4-5 ore

Tipul de anestezie:

Anestezie generală

Suprimarea firelor de sutură:

După aproximativ o zi

Durata spitalizării:

Aproximativ o zi

Vizite pentru monitorizare:

1-2 ori pentru masaj și tratamentul inflamației și al vânătăilor

Recuperare:

Reluarea activităților în 3-5 zile

Nivelul de durere postoperator

Deoarece procedura se efectuează sub anestezie generală, nu există durere în timpul intervenției chirurgicale.
Este posibil să simțiți disconfort din cauza senzației de inflamare, dar se va ușura treptat și va dispărea în timp. Pachetele de gheață furnizate vă vor ajuta la calmarea durerii și scăderea inflamației.
Deoarece este o operație efectuată pe zone din întregul corp, este posibil să aveți disconfort sau ușoare dureri aproximativ 2 ~ 3 zile după operație.
Ajutăm la ameliorarea treptată a vânătăilor și durerilor generale prin programele noastre de management postoperator.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.
* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot diferi.

Detaliile procesului chirurgical:

Durata operației: aproximativ 4-5 ore

Tipul de anestezie: anestezie generală

Suprimarea firelor de sutură: după aproximativ o zi

Durata spitalizării: aproximativ o zi

Vizite pentru monitorizare: 1-2 vizite, control de rutină

Recuperare: reluarea activităților în 3-5 zile

Nivelul de durere postoperator

Deoarece procedura se efectuează sub anestezie generală, nu există durere în timpul intervenției chirurgicale.
Este posibil să simțiți disconfort din cauza senzației de inflamare, dar se va ușura treptat și va dispărea în timp. Pachetele de gheață furnizate vă vor ajuta la calmarea durerii și scăderea inflamației.
Deoarece este o operație efectuată pe zone din întregul corp, este posibil să aveți disconfort sau ușoare dureri aproximativ 2 ~ 3 zile după operație.
Ajutăm la ameliorarea treptată a vânătăilor și durerilor generale prin programele noastre de management postoperator.

* Consens pe baza răspunsului efectiv al pacienților la chestionar.
* Nu este un standard strict, iar experiențele pacienților pot să difere.

Disclaimer: Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic.
Detalii Suplimentare
• plata poate fi efectuată numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iți dorești o procedură estetică pe care nu o găsești pe site-ul nostru? contactează-ne, ca să afli dacă există posibilitatea de a face procedura în cadrul clinicilor noastre
• ne poți contacta și pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poți contacta telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 18:00
Programează-te la Consult

  Contactează-ne
  Vrei să vii la o consultație la Dr. Levy Medical Center? Contactează-ne chiar acum, la una din locațiile cele mai apropiate de tine. Consultația este 250 lei și vei primi de la început, toate informațiile necesare și un plan de tratament, dacă vrei să faci aceasta procedură la noi. Suntem alături de tine și îți vom oferi toate detaliile necesare. Poți avea încredere și poți conta în totalitate pe experiența specialiștilor noștri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu să te simți în siguranță și să înțelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, după cele mai moderne tehnici și proceduri medicale.
  Dr. Levy Bucuresti
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Ion Slatineanu 6, sec. 1
  Dr. Levy Timisoara
  Tel: 0753 820 740
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130
  Dr. Levy Tel Aviv
  Tel: 0753 200 409
  Mail: clinic_drlevy@icloud.com
  Adresa: HaHashmonaim 117
  Consultațiile preoperatorii costă 250 lei
  Posibilitate de plată în rate de la 6 luni la 5 ani
  În cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație
  GDPR
  Copyright @ 2023 Dr. LEVY Medical Center all right reserved

  Dr. Levy – cel mai bun medic estetician din România