+Eventratie abdominala poze - inainte & dupa
17880
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17880,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Cura eventratiei

poze before & after operatie Cura Eventratiei abdominale

Operatie eventratie abdominala

O eventratie abdominala, este o afectiune medicala in care tesuturile sau organele din abdomen, ies in afara peretelui abdominal, printr-o zona slaba sau o deschidere in muschi. Aceasta poate sa apara in urma slabirii sau deteriorarii muschilor abdominali, fie în urma unor interventii chirurgicale anterioare, fie ca urmare a slabirii naturale a muschilor, odata cu inaintarea in varsta.

 

Principalele simptome ale unei eventratii abdominale, pot include o umflatura sau o protuberanta vizibila in zona abdomenului, durere in acea zona, disconfort, sau senzatie de presiune. Eventratiile pot fi tratate, in multe cazuri, prin interventie chirurgicala pentru a readuce tesuturile sau organele in cavitatea abdominala si pentru a repara sau intari zona slabita a peretelui abdominal.

Vrei mai multe detalii despre operatia eventratiei?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia Eventratiei

eventratie abdominala poze; poze operatie eventratie