+Poze operatie Brahioplastie - inainte & dupa
15731
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15731,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Brahioplastie (Liftingul bratelor)

poze before & after operatie brahioplastie

Ce este brahioplastia?

Brahioplastia sau operatia de lifting a bratelor, remodeleaza partea inferioara a bratului, de la axila la cot. Interventia chirurgicala indeparteaza pielea si grasimea suplimentara, pentru a oferi un aspect mai tonifiat si mai echilibrat.

 

Din ce motiv se face brahioplastia?

Pielea superioara a bratului, tinde sa se lase odata cu varsta sau dupa pierderea semnificativa in greutate. Exercitiile fizice pot intari si imbunatati tonusul muscular subiacent al bratului, dar nu pot schimba pielea suplimentara care si-a pierdut elasticitatea. Cu ajutorul liposuctiei sau printr-o metoda de indepartare a excesului de piele, se efectueaza operatia de brahioplastie.

 

Daca vrei sa faci operatia estetica de brahioplastie, contacteaza-ne si iti vom oferi toate informatiile pe care le doresti!

Vrei mai multe detalii despre Brahioplastie?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de brahioplastie

poze operatie brahioplastie; imagini operatie brahioplastie; poze interventie brahioplastie; poze lifting brate;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa