+Poze operatie Gummy Smile - before & after
15775
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15775,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Gummy Smile

poze before & after operatie Gummy Smile

Ce este un zambet gingival Gummy Smile?

Un zambet gingival, cunoscut si sub numele de Gummy Smile, este reprezentat de o cantitate disproportionata de tesut gingival, in comparatie cu o persoana obisnuita. Majoritatea oamenilor considera ca un zambet „perfect” este unul care afiseaza foarte putin tesut gingival, cu buzele sprijinindu-se chiar deasupra liniei dintilor.

 

Operatia de corecte a zambetului gingival Gummy Smile

Vrei sa ai un zambet frumos, pentru care sa te indrageasca oamenii, inainte de a vorbi cu ei? Spre deosebire de ceea ce ai putea crede, a avea ceea ce multi considera a fi zambetul perfect, nu inseamna doar dinti albi si drepti. Trebuie sa fie, de asemenea, un anumit echilibru intre dintii si gingiile tale!

 

La fel ca orice alta operatie estetica, cum ar fi: Otoplastia, Blefaroplastia sau Bichectomia, aceasta operatie, este in topul preferintelor pacientilor nostri!

 

In timp ce unii oameni sunt destul de norocosi sa se nasca pur si simplu cu un zambet care ar putea fi pe coperta unei reviste, multi nu au acest noroc.

 

De la ce apare zambetul Gummy Smile?

Exista cateva motive diferite, pentru care ai putea avea un zambet gingival, inclusiv efectele secundare ale medicamentelor, geneticii, anatomiei sau unei igiene orale deficitare. In timp ce unii oameni nu pun pret pe aceasta problema, multi isi doresc sa-si corecteze zambetele gingivale. Daca sunteti una dintre aceste persoane, cu zambet tip Gummy Smile, este foarte posibil sa aveam o rezolvare la aceasta problema.

 

Dr. Levy ofera servicii de corectare a gingiilor, pentru oricine doreste sa trateze problemele cu tesutul gingival in exces.

 

Daca doresti sa vizualizezi mai multe poze inainte si dupa operatia estetica de corectare a zambetului gingival, contacteaza-ne acum!

Vrei mai multe detalii despre Gummy Smile?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Gummy Smile

poze inainte si dupa operatie gummy smile; poza interventie gummy smile; fotografii operatie zambet gummy smile;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa