+Poze operatie Augmentare mamara - inainte & dupa
15750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15750,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Augmentare Mamara

poze before & after operatie augmentare mamara

Ce trebuie sa stii despre Augmentarea mamara

Marirea sanilor sau Augmentarea mamara, este o procedura chirurgicala care are ca scop cresterea dimensiunii, formei sau marimii sanilor. Este cea mai dorita operatie de catre toate femeile din Romania, datorita faptului ca o astfel de procedura estetica, imbunatateste considerabil, increderea in sine!

 

Ce presupune operatia de Augmentare mamara?

Chirurgul plaseaza implanturi mamare din silicon, sub muschii pieptului sau sub tesutul mamar. La clinica noastra, operatia dureaza intre 45 – 90 de minute, in functie de tipul de implanturi alese sau de tipul de Augmentare mamara.

 

De asemenea, augmentarea mamara, poate fi precedata de o alta interventie, cum ar fi: Lifting mamar (mastopexie), Liposuctie, Abdominoplastie sau alta interventie estetica: blefaroplastie, labioplastie etc.

 

In functie de profilul pacientei, de starea de sanatate si de dorinta acesteia, se poate decide ce alta operatie estetica, poate fi facuta in aceeasi operatie.

 

Cat costa Augmentarea mamara?

La clinica noastra din Bucuresti & Timisoara, operatia de Augmentare mamara cu silicoane B-Lite, costa aprox. 4800 de euro, indiferent de marimea implanturilor!

 

Care sunt cele mai bune implanturi mamare pentru Augmentare?

Noi recomandam implanturile B-Lite, datorita faptului, ca sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume, cu pana la 30%, fata de alte branduri de silicoane.

 

Urmareste mai jos in aceasta pagina, poze inainte si dupa operatia de Augmentare mamara si contacteaza-ne, daca ai intrebari!

Vrei mai multe detalii despre augmentarea mamara?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de augmentare mamara

poze operatie augmentare mamara; rezultate augmentare mamara; cazuri augmentare mamara; imagini cu interventii de augmentare mamara; 

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa