+Poze operatie Blefaroplastie (superioara & inferioara)
15694
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15694,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Blefaroplastie

poze before & after operatie Blefaroplastie

Ce este operatia de Blefaroplastie?

Blefaroplastia este o operatie prin care se indeparteaza excesul de piele si grasime de pe pleoape sau de la nivelul cearcanelor, pentru a strange pielea si tesuturile moi din jurul ochilor si pentru a intineri aspectul fetei & privirea.

 

Este blefaroplastia potrivita pentru tine?

Pe masura ce trec anii, pielea isi pierde elasticitatea astfel ca vei observa ca pleoapele tale se vor lasa sau vei avea cearcane in jurul ochilor, facand ochii sa para obositi si umflati.

 

Te asteptam cu drag la o consultatie iar Dr. Levy va efectua o evaluare detaliata inainte de a decide daca interventia chirurgicala este potrivita pentru tine!

 

De cate tipuri este operatia de Blefaroplastie?

Blefaroplastia poate fi: superioara, inferioara sau totala (superioara + inferioara). Vei putea observa din pozele postate mai jos, caBlefaroplastia superioara se realizeaza la nivelul pleoapelor superioare, cea inferioara la nivelul cearcanelor iar Blefaroplastia totala este pentru ambele zone.

 

In functie de nevoi, poti opta pentru oricare din cele 3 variante!

 

Ce presupune operatia de Blefaroplastie?

Operatia este de obicei efectuata sub anestezic local, dureaza aproximativ 30 de minute (blefaroplastia superioara) si 40 de minute (blefaroplastia inferioara).

 

Dr. Levy va indeparta orice exces de piele, grasime sau muschi si va inchide inciziile, cu o metoda unica, proprie, care garanteaza o vindecare rapida si fara semne vizibile! Pozele cu operatii estetice postate mai jos, sunt 100% reale si needitate!

 

Daca vrei sa citesti mai multe detalii despre blefaroplastie sau daca vrei sa afli cat costa, apasa aici.

Evolutie cicatrici Blefaroplastie

rezultate 100% naturale

Poze inainte & dupa Blefaroplastie

blefaroplastie superioara + inferioara

Vrei mai multe detalii despre Blefaroplastie?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de blefaroplastie

poze blefaroplastie superioara; imagini blefaroplastie inferioara; blefaroplastie inainte si dupa; poze interventii blefaroplastie; imagini blefaro superior si inferior; poze operatie pleoape cazute; 

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa