+Poze operatie Lifting buze (Lip Lifting) - before & after
15780
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Lifting Buze

poze before & after operatie Lifting Buze (Lip Lift)

Ce este operatia de Lifting buze?

Liftingul buzelor este o operatie estetica simpla, care se face pentru ridicarea buzei superioare. Buza superioara capata un aspect cazut si obosit, odata cu trecerea timpului. Lifting-ul buzelor poate fie sa scurteze distanta dintre nas si gura pentru a oferi un lifting subtil si frumos, fie poate creste cantitatea de buza vizibila, pentru o buza care este in mod natural, foarte subtire.

 

Liftingul buzelor se poate face la persoanele de orice varsta! Acesta procedura estetica, poate fi efectuata impreuna cu alte operatii cum ar fi: liftingul facial, liftingul pleoapelor (blefaroplastie) etc.

 

Care sunt beneficiile unui lifting de buze?

Exista multiple beneficii pentru o operatie de lifting a buzelor. Pe masura ce inaintam in varsta, buza superioara se intinde si se lungeasca, la fel ca si alte parti ale fetei. Acest lucru are ca rezultat, de obicei, „rularea” buzei superioare spre interior, ceea ce da aspectul de buza subtiere. In plus, buza superioara acopera dintii de sus, ceea ce poate face ca gura sa para mai imbatranita.

 

Prin realizarea operatiei de Lifting a buzei superioare, fata va capata un aspect mai intinerit. Faptul ca buza de sus devine mai proeminenta,

 

Galerie foto inainte si dupa

Suntem la fel de incantati de rezultatele pacientelor noastre, ca si ele. In galeria noastra de poze inainte si dupa, puteti observa rezultatele superbe ale aceste operatii estetice!

Vrei mai multe detalii despre Lip Lifting?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Lip Lifting (Lifting buze)

poza operatie lifting buze; poze operatie lip lift; poza interventie lip lifting; imagini operatie lifting al buzelor;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa