+Poze operatie Lifting Facial - inainte & dupa
15719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15719,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Lifting Facial

poze before & after operatie Lifting Facial

Ce este un lifting facial?

Un lifting facial, (operatia de lifting facial) asa cum arata in poze, este o operatie estetica care imbunatateste semnele de imbatranire la nivelul fetei si/sau gatului, fruntii, pometilor, prin repozitionarea sau indepartarea pielii, grasimii si/sau anumitor muschi de la nivelul fetei. Se poate vedea in pozele before & after cu Lifting Facial din aceasta pagina, cum transformarile pacientelor & pacientilor nostri sunt foarte vizibile!

 

Cum iti dai seama ca ai nevoie de o operatie de Lifting Facial?

Semnele de imbatranire dupa care te poti ghida, pentru a afla daca esti o persoana potrivita pentru un lifting facial, includ:
– pielea lasata pe fata sau gat
– linii proeminente in zona nasului si la colturile gurii
– grasimea faciala este prea multa sau lipseste
– pielea cazuta pe obraji șsi/sau maxilar
– piele slabita si grasime suplimentara pe gat, care arata ca o „barbie dubla”

 

Ce este operatia de mini-lifting facial?

Operatia de mini-lifting facial, se concentreaza pe ridicarea zonei inferioare a fetei si a zonei gatului. Este o interventie chirurgicala mai rapida si mai putin invaziva decat o operatie obisnuita de lifting facial.

Dr. Levy recomanda operatia de mini-lifting facial, persoanelor care sunt mai tinere si care au doar semne timpurii de piele lasata la nivelul fetei.

 

Liftingul facial este considerata a fi o operatie estetica de restaurare si nu poate schimba fundamental aspectul sau opri procesul de imbatranire. De asemenea, nu poate trata ridurile superficiale, arsurile solare sau neregularitatilecare tin de culoarea pielii.

 

Poze operatie Lifting Facial

Urmareste mai jos in pagina pozele before & after cu operatii de Lifting Facial si contacteaza-ne, daca ai curiozitati despre pretul sau modul in care decurge operatia!

Vrei mai multe detalii despre Lifting Facial?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Lifting Facial

poze operatie lifting facial; imagini lifting facial; poze facelift; imagini facelifting; cazuri facelifting; poze femei & barbati care au facut lifting facial;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa