+Poze operatie Lifting Gat - inainte & dupa
15729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15729,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Lifting Gat

poze before & after operatie Liftingul Gatului

Operatia de Lifting a gatului

Pentru multi oameni, semnele vizibile ale imbatranirii pot fi dificil de acceptat, mai ales pentru cei care se simt tineri la suflet. Exista multe proceduri de chirurgie estetica si tratamente non-chirurgicale, disponibile pentru a reduce si a inversa aceste semne, iar un lifting al gatului, este una dintre cele mai populare proceduri de infrumusetare care se pot efectua la nivelul fetei.

 

Ce este Liftingul gatului?

Liftingul gatului, este o operatie estetica prin care se indeparteaza excesul de piele de-a lungul liniei maxilarului si gatului. Rezultatul final va crea o linie a gatului si maxilarului mai neteda, fara riduri si cu un aspect general intinerit.

 

Aceasta operatie poate fi folosita si pentru a indeparta excesul de piele aparut in urma pierderii substantiale in greutate, sau a reducerii elasticitatii pielii, din cauza geneticii, a leziunilor solare sau a tratamentului pentru anumite boli.

 

Liftingul gatului, este o operatie de intinerire

Aceasta procedura poate fi eficienta in a face o persoana sa para mai tanara, dar este adesea combinata cu operatia de lifting facial, pentru a crea un aspect general mult mai evident. Dr. Levy iti va recomanda cea mai buna procedura sau un mix de proceduri, in functie de rezultatele pe care doresti sa le obtii.

 

Beneficiile operatiei de lifting a gatului

– cresterea stimei de sine;
– vei avea un aspect mai tanar;
– abilitatea de a purta haine cu decolteuri mai mici;
– nu va mai fi nevoie sa te ascunzi in spatele unei esarfe;
– aplicare mai usoara a machiajului;

 

Poze inainte si dupa Lifting gat

Rezultatele din aceasta pagina, sunt datorate unei munci extraordinare si unor pacienti pe care ii apreciem! Pozele ne reprezinta si ne mandrim sa avem rezultate atat de frumoase.

Vrei mai multe detalii despre Liftingul Gatului?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Lifting gat

poze operatie lifting gat; imagini interventie liftingul gatului; poza operatie lifting gat; poze neck lift; imagini persoane care au facut operatia de lifting a gatului; poze operatie nefertiti neck lift;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa