+Poze operatie implant mamar - inainte & dupa
15716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15716,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze implanturi mamare

poze before & after operatie implant mamar

Marirea sanilor cu implant mamar

Marirea sanilor cu implanturi mamare sau augmentarea mamara, este o procedura de remodelare a sanilor cu implanturi din silicon. Procedura poate fi efectuata si pentru reconstructie de sani.

 

Ce sunt implanturile mamare?

Implanturile mamare sunt dispozitive medicale, folosite pentru a modifica dimensiunea si forma sanilor, in scopuri estetice si reconstructive. Cateva milioane de femei, au facut pana in acest moment, o interventie chirurgicala de implant mamar, de cand implanturile mamare au fost create in urma cu mai bine de 40 de ani.

 

Operatia de implant mamar, continua sa fie una dintre cele mai populare operatii estetice, la nivel mondial.

 

De ce femeile isi pun implanturi mamare?

Aproximativ 80% dintre implanturile mamare sunt pentru marirea estetica a sanilor, in timp ce aproximativ 20% sunt pentru reconstructia sanilor dupa mastectomie. Implanturile mamare sunt formate dintr-un invelis exterior de silicon si o umplutura speciala.

 

Dr. Levy recomanda implanturile mamare B-Lite, datorita faptului ca sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume, cu pana la 30% fata de alte implanturi.

 

Poze inainte & dupa implanturi mamare

Imaginile din aceasta pagina, sunt cu paciente care au fost operate la clinica noastra. Rezultatele superbe, demonstreaza succesul interventiilor realizate.

Vrei mai multe detalii despre implantul mamar?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de implant mamar

poze operatii implant mamar; poza operatie implanturi mamare; poze operatii implant sani; imagini interventie implant sani;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa