+Poze operatie schimbare implanturi mamare - inainte & dupa
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Schimbare implanturi mamare

poze before & after operatie schimbare implanturi mamare (silicoane)

Schimbare implant mamar Bucuresti & Timisoara

Stim ca fiecare femeie are atat un corp unic, cat si preferinte estetice individuale. Din acest motiv, ne luam timp la fiecare consultatie preoperatorie, pentru a afla ce isi doreste fiecare pacienta sa obtina de la operatia de implant mamar.

 

Acest lucru ajuta sa constatam ce tip de implant si amplasare este buna, pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil. Dr.Levy ofera ingrijiri extrem de personalizate pentru a va asigura ca operatia de schimbare implant mamar, este sigura si confortabila, oferind astfel rezultate exceptionale.

Detalii despre schimbarea de implant mamar cu B-Lite

Momentul potrivit minim, pentru o interventie chirurgicala de schimbare de implant mamar, este in termen de 6-12 luni de la operatia initiala de implant mamar, dupa ce tesuturile mamare s-au refacut. Daca au aparut complicatii severe, poate fi necesara o revizuire mai rapida. Din acest motiv, este important sa vii la o consultatie la clinica noastra, pentru a stabili cu exactitate, motivul pentru care doresti sa faci operatia de schimbare implant mamar!

 

Dr. Levy recomanda implanturile mamare B-Lite, deoarece sunt cele mai usoare implanturi, cu pana la 30% fata de alte branduri! Asa cum poti vedea in poze, rezultatele sunt apropiate de forma naturala a sanilor! Textura implantului B-Lite este una speciala, prin urmare vom selecta pentru tine, un implant B-Lite potrivit, ca forma si marime!

 

Daca doresti sa vezi mai multe poze cu schimbare de implanturi mamare, sau cu implanturi mamare realizate cu B-Lite, ne poti contacta, sau acceseaza pagina dedicata pentru implanturi mamare >>> aici.

Vrei mai multe detalii despre schimbarea implanturilor mamare?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de schimbare implant mamar

poza schimbare implant mamar; imagini inlocuire implanturi mamare; poza operatie schimb implanturi sani; poza schimbare implanturi silicoane;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa