+Poze operatie Ginecomastie - inainte & dupa
15733
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Ginecomastie

poze before & after operatie Ginecomastie

Ce este ginecomastia?

Ginecomastia este o problema comuna la barbati, in special la adultii tineri. Termenul de ginecomastie, se refera la o marire benigna, asemanatoare unei femei, a sanului masculin, rezultata din cresterea tesutului ductal, a glandei mamare sau a grasimii.

 

Sanii mariti pot provoca anxietate, constiinta de sine si jena, probleme functionale si disconfort. Nu este surprinzator, asadar, ca ginecomastia este cea mai frecventa cauza pentru o afectiune a sanilor la barbati.

 

Care sunt optiunile de tratament pentru Ginecomastie?

Cele doua optiuni de tratament, sunt terapia medicala si indepărtarea chirurgicala (cea mai frecventa). Terapia medicala este probabil cea mai eficienta in timpul fazei de inceput a afectiunii. Daca o incercare de tratament medical nu are succes sau ginecomastia este prezenta de cativa ani, atunci este probabil sa fie necesara o operatie estetica.

 

Cum se face ginecomastia?

Optiunile chirurgicale pentru ginecomastie, includ liposuctie, sau reducerea cantitatii de pielie.

Majoritatea pacientilor care fac operatia de ginecomastie, au motive emotionale, in timp ce foarte rar, unii barbati, fac procedura deoarece simt durere sau disconfort la nivelul sanilor.

 

Pozele din aceasta pagina, sunt inainte & dupa operatii de ginecomastie.

Vrei mai multe detalii despre Ginecomastie?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Ginecomastie

imagini ginecomastie; poze ginecomastie; poza interventie ginecomastie; poza inainte si dupa operatie micsorare sani barbati;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa