+Poze operatie Otoplastie (corectie chirurgicala urechi clapauge)
15727
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15727,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Otoplastie

poze before & after operatie Otoplastie

Ce este operatia de otoplastie?

Chirurgia urechii, sau otoplastia, se refera la interventia chirurgicala efectuata pentru a corecta urechile proeminente, supradimensionate sau deformate (decolate). Operatia poate fi o interventie chirurgicala estetica si/sau reconstructiva, care poate rezolva probleme estetice sau defecte congenitale, precum si deformari datorate leziunilor si diferentelor de forma ai dimensiune, a urechilor.

 

Operatia de otoplastie, modifica aspectul urechii externe, atat la copii, cat si la adulti. Dupa ce urechile au crescut la 85 până la 90% din dimensiunea lor adulta, de obicei in jurul varstei de cinci sau sase ani, otoplastia poate fi efectuata pentru a reconstrui forma, dimensiunea si pozitia urechilor.

 

Dr. Levy efectueaza operatia de otoplastie dupa o tehnica speciala, unica, care nu necesita purtarea unei banderole, dupa scoaterea bandajelor, la 3 zile de la interventia chirurgicala.

 

Care sunt beneficiile operatiei de otoplastie?

Otoplastia poate remodela si repozitiona urechile, astfel incat sa fie proportionale cu restul fetei. Acest lucru, poate spori increderea si poate reduce sau anula efectele psihologice asociate cu urechile proeminente.

 

Chirurgia urechii pentru adulti

Tuturor ne pasa de aspectul nostru! Urechile proeminente sau deformate, pot fi jenante si pentru adulți si fac obiectul unor tachinari sociale. Astfel, efectuarea operatiei la copii si imbunatatirea urechilor mari sau proeminente de la o varsta frageda, poate scuti copiii de tachinarile care pot aparea si le poate imbunatati considerabil increderea in sine.

 

Majoritatea adultilor care vin la clinica noastra pentru operatia de otoplastie, aleg sa faca si alte interventii, cum ar fi: blefaroplastie, Lip Lifting etc.

 

Despre operatia de otoplastie la adulti

Chirurgia urechii la adulti, este in general aceeasi ca la copii. Cu toate acestea, cartilajul din ureche este mai ales flexibil la varste mai mici. Pe masura ce imbatranim, cartilajul urechii devine mult mai ferm, iar ca adult, este adesea mai putin flexibil. Operatia se efectueaza de obicei sub anestezie locala, fara a fi nevoie de internare de zi.

 

Otoplastia poate crea o forma naturala pentru urechile mari si proeminente si, in acelasi timp, sa aduca echilibru si proportie fetei tale, sa creasca stima de sine la care ai visat inca din copilarie.

 

Poze inainte si dupa otoplastie

Pozele din aceasta pagina, descriu perfect, reusita operatiilor de otoplastie, realizate de catre Dr. Levy.

Vrei mai multe detalii despre Otoplastie?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de otoplastie

poze otoplastie; imagini operatie urechi decolate; poze operatie urechi clapauge; imagini operatie corectie urechi; poze corectare urechi; poze corectie chirurgicala urechi mari;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa