+Poze operatie Ridicare sprancene - inainte & dupa
17334
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17334,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Ridicare Sprancene

poze before & after operatie Ridicare Sprancene (Eyebrows Lifting)

Operatia de Lifting sprancene

Pielea fruntii, precum si pielea fetei slabeste, iar liniile existente se adancesc odata cu imbatranirea. Sprancenele cad, se lasa, iar o expresie obosita apare pe fata persoanei. Alimentatia precara, stilul de viata neregulat, stresul, poluarea aerului, ingrijirea inadecvata sau inexistenta a pielii, faciliteaza acest rezultat estetic inconfortabil.

 

Cine poate face operatia de Lifting a sprancenelor?

Liftingul sprancenelor se aplica de obicei pacientilor barbati sau femei, cu varsta de peste 40 de ani, care nu au alte probleme de sanatate. Intinderea fruntii reduce liniile de pe frunte. Sprancenele lasate spre ochi, sunt ridicate si aduse acolo unde ar trebui sa fie, iar persoanei i se ofera o privire intinerita.

 

Daca exista lasari excesive ale pielii si este necesara indepartarea acesteia, atunci se aplica metoda clasica de lifting a fruntii.

 

Operatia de lifting a sprancenelor, poate fi realizata in acelasi timp cu alte operatii estetice, cum ar fi: liftingul buzelor, bichectomie etc.

 

Daca doresti sa vezi mai multe poze inainte si dupa lifting sprancene, contacteaza-ne acum.

Vrei mai multe detalii despre Ridicarea Sprancenelor?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Ridicare Sprancene (Eyebrows Lifting)

poze operatie eyebrow lifting; poze ridicare sprancene; imagini operatie ridicare de sprancene;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa