+Poze operatie Labioplastie - inainte & dupa
15723
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15723,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Labioplastie

poze before & after operatie Labioplastie

Operatia de Labioplastie

Labioplastia este o operatie estetica extrem de personala, iar Dr. Levy este dedicat asigurarii confortului si multumirii fiecarei paciente. Dupa cum puteti vedea in pozele de before & after, rezultatele sunt vizibile. Operatia de Labioplastie presupune reducerea dimensiunii sau remodelarea labiilor interioare (labia minora), a labiilor exterioare (labia majora) sau ambele.

Ce presupune operatia de Labioplastie

Operatia de Labioplastie, poate corecta probleme precum: asimetria labiala, disconfortul in timpul activitatilor fizice sau lipsa stimei de sine, din cauza labiilor marite sau deformate.

 

Corpul fiecarei femei este unic, iar schimbarile pot aparea din cauza unei varietati de motive, cum ar fi: nasterea, imbatranirea sau doar motive ce tin de felul fiecarei femei.

 

Dr. Levy este un chirurg plastician specialist in efectuarea procedurilor de labioplastie, care imbunatatesc anatomia naturala, abordand in același timp, dorintele fiecarei paciente.

Poze before & After Labioplastie

operatie de rejuvenare vaginala

Daca vrei sa vezi mai multe poze cu operatii de Labioplastie, contacteaza-ne!

Vrei mai multe detalii despre Labioplastie?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Labioplastie

poze operatie labioplastie; imagini operatie labioplastie; labioplastie inainte si dupa; imagini micsorare labii; interventie micsorare labii;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa