+Poze operatie BBL - before & after (marire fese cu grasime proprie)
15753
page-template-default,page,page-id-15753,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze BBL

poze before & after operatie BBL (Brazilian Butt Lifting)

Ce este un lifting de fund brazilian BBL?

O operatie BBL de lifting brazilian a feselor, este o operatie estetica la moda, care implica transferul de grasime din alte zone ale copului, in zona feselor, pentru a ajuta la o conturare mai frumoasa a acestora.

Cum se face BBL?

Procedura se efectueaza sub anestezie generala si se foloseste liposuctia VASER PRO, pentru a extrage grasimea din alte zone ale corpului, cum ar fi soldurile, stomacul si coapsele. Apoi, depozitele de grasime care tocmai au fost indepărtate din organism, sunt prelucrate si pregatite pentru injectarea in fese.

 

Pasii urmatori, presupun injectarea grasimii procesate, in anumite zone ale feselor, pentru a crea un aspect mai rotunjit si mai plin. Se vor face trei pana la cinci incizii mici in jurul feselor, pentru transferul de grasime (lipofilling).

 

Atat liposuctia, cat si inciziile de transfer de grasime sunt inchise cu niste cusaturi fine, aproape invizibile.

Beneficiile operatiei BBL

Spre deosebire de alte proceduri de marire a feselor, cum ar fi plasarea implanturilor fesiere din silicon, un lifting BBL, ofera rezultate mai naturale, creand, de asemenea, o forma mai echilibrata.

 

Un alt beneficiu al BBL, este ca exista un risc mai mic de infectie in comparatie cu implanturile fesiere din silicon. Procedura este mai sigura decat alte substante, cum ar fi: Acidul Hialuronic sau Aquafillingul, care sunt uneori injectate ilegal in fese, de catre persoane necalificate sa efectueze procedura.

Poze before & after BBL (marire fese cu grasime proprie)

In aceasta pagina, poti vedea poze cu operatii BBL realizate de catre Dr. Levy. Daca doresti sa vezi mai multe imagini & videoclipuri din timpul & dupa aceasta interventie, te asteptam la o consultatie, la clinica din Bucuresti sau din Timisoara!

Vrei mai multe detalii despre BBL?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de BBL (Brazilian Butt Lifting)

poze operatie bbl; poze operatie marirea feselor; imagini operatie marire fese; poze operatie implant fesier; imagini interventie marire fund;