+Poze operatie Lipofilling Mamar - inainte & dupa
17480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17480,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Lipofilling mamar

poze before & after operatie Lipofilling mamar (marire sani cu grasime proprie)

Ce este Lipofillingul? Tansferul de grasime proprie la sani

In timpul unui transfer de grasime la sani, se face procedura de Liposuctie VASER 4K, pentru a recolta grasimea din alte zone ale corpului. Zonele din care Dr. Levy alege sa recolteze grasimea, sunt de obicei cele care sunt rezistente la dieta si exercitii fizice (solduri, abdomen, coapse etc.). Se recolteaza grasimea din locurile selectate prin liposuctie, se filtreaza iar apoi se injecteaza printr-o procedura speciala, in sani.

 

Care sunt beneficiile Lipofillingului la sani?

Pe langa reducerea grasimii (dupa liposuctie) si conturarea zonelor in care este recoltata grasimea, exista o serie de alte beneficii asociate cu transferul de grasime la nivelul sanilor. Multe paciente afirma ca sanii reconstruiti prin transfer de grasime, se simt naturali iar intotdeauna, grasimea este recoltata din zonele corpului unde pacienta doreste sa slabeasca.

 

Timp de trei decenii, procedurile de lipofilling, denumite si lipoaugmentare, au evoluat in ceea ce sunt astazi si sunt o solutie buna pentru pacientele care doresc sa-si mareasca dimensiunea si sa-si imbunatateasca conturul sanilor. Acum, aceasta interventie estetica, este folosita pentru a oferi pacientelor, sani care au o dimensiune si un aspect echilibrat.

 

Procedura de Lipofilling mamar, poate face parte din setul de interventii numit: Mommy Makeover.

 

Daca doresti sa vezi mai multe poze cu proceduri inainte si dupa Lipofilling mamar, contacteaza-ne acum!

Vrei mai multe detalii despre Lipofilling Mamar?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Lipofilling Mamar

poze operatie lipofilling mamar; poze augmentare sani cu grasime proprie; lipofilling mamar inainte si dupa; marire sani cu grasime proprie poze;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa