+Poze operatie Lifting mamar (Llifting sani) - inainte & dupa
15739
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15739,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Poze Lifting sani (Lifting mamar)

poze before & after operatie Liftingul sanilor

Operatia de Lifting a sanilor

Operatia de lifting a sanilor, are ca scop indepartarea excesului de piele si strangerea tesuturilor pentru a obtine ridicarea si modelarea sanilor. Exista mai multe motive, pentru care o femeie poate fi interesata de o operatie estetica de lifting de sani. De cele mai multe ori, dupa nastere, unele mame ar putea cauta sa-si recapete forma sau fermitatea dupa alaptare. Multe alte femei, lupta impotriva schimbarilor naturale ale sanilor, care provin de la varsta, ereditate si fluctuatiile in greutate.

 

Liftingul sanilor sau mastopexia sanilor, este o procedura chirurgicala care ridica si remodeleaza sanii. Procedura va face sanii mai fermi si mai simetrici, daca s-au lasat. Atentie! Liftingul sanilor, nu va schimba dimensiunea sanilor. Femeile interesate de schimbarile de volum sau de marime ale sanilor, ar trebui sa ia in considerare operatia de lifting, in combinatie cu o augmentare mamara cu implant sau cu grasime proprie.

 

Cum se efectueaza operatia de lifting a sanilor?

Ridicarile de sani sunt cel mai adesea efectuate ca proceduri ambulatoriu, folosind anestezie generala. Exista mai multe variante de a realiza aceasta operatie, iar Dr. Levy va determina cea mai buna abordare, pe baza caracteristicilor fizice ale sanilor tai.

 

Cel mai adesea, operatia de lifting de sani, implica trei incizii. Aceste incizii definesc zonele in care excesul de piele, ramas de la imbatranire sau lasarea sanilor, poate fi indepartat. Odata ce excesul de piele a fost indepartat, mamelonul si areola vor fi plasate intr-o noua pozitie, iar sanul va fi remodelat in jurul lor.

 

Poze inainte si dupa operatie de Lifting mamar

In aceasta pagina, prezentam poze cu operatii de Lifting mamar, realizate cu sau fara implant mamar sau augmentare cu grasime proprie. Daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne si iti vom raspunde la intrebari!

Vrei mai multe detalii despre Liftingul sanilor?

contacteaza-ne acum pentru informatii despre operatia de Lifting sani

poze operatie lifting sani; imagine liftingul sanilor; imagini ridicare sani; poze lifting mamar; imagini lifting mamar;

Vezi acum ↓ mai multe poze inainte & dupa